Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Milyen belső merevlemezt vegyek? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devid_81
félisten
Sziasztok!
Érdekelne halk, hűvös vincsi 500Gb-osban.
USB&E-Sata csifi aluházba lesz, nem akarok rajta szalonnát sütniMit ajánlotok?Jön új árú a boltba és lesz köztük F1es Samu is.
...
-
Devid_81
félisten
válasz audi100td #9224 üzenetére
ES.2 volt benne, nem is hurcolásztam soha, csak az asztalon figyelt és Bad Sectoros lett.
HD sentinel 98% os kondíciót és 2db áthelyezett Bad sectort írt, amik át lettek már helyezve.
Nem aggódnék miatta, csak a teljes céges cuccom rajta van, meg mindenféle anyagom.
Természetesen csak biztonsági másolatok vannak a külső vincsin, de azért nem ártana ha megmaradna a cucc rajta sokáig, szal inkább garizás.
Amúgy nekem tök ugyan ilyen vincsi is tökéletes lenne cserének, csak most nincs a boltba olyan és nem is várható idén sajna...
-
Devid_81
félisten
audi100td & Dzsekó
Hopsz, jó ezeket is tudni!
Ma kicsit több időm volt meglesni a vincsiket, teljesen azonos típusszámok, csak az egyiken kék a másikon meg fekete betűs a matrica.
Mindkét WD 3 év garral jött és Caviar SE16
Mindkét modell 16Mb cache-el rendelkezik, ezt csak azért hoztam fel, mert gondolom a "Black" jelzésű az nem csak "ennyiben" különbözik (bocsi tudom ez láma kérdés, de nem vok képbe ezekkel)
Gondolom Ő lenne a tipikus "black" model
Néztem 640eseket is, de a green-blue-black között kb 1-1-1 ezres eltérés van, de akkor már 21 ezer körül leszek és 6 ezer a difi (15 volt a Seagate ES.2)
Holnapra érkezik F1 is, de ezt sztem hagyjuk, inkább garantáltan megbízható kell (nem félre érteni Samsung pártiak, csak ez még azért új modell, nehéz biztosat mondani most róla)...
-
Devid_81
félisten
Szia mindenkinek!
Sajna nem érkezett vincsi szállítmány, engem meg sürget az idő (sajnos)
Deskstar 7K1000 750Gb-ost tudnék most nagyon baráti áron 19-ért (ez extra baráti ár)
Vagy maradjak az 500Gb-os Blue WD-nél?ui: bocsi, tudom körülményes vagyok
...
-
Devid_81
félisten
válasz audi100td #9267 üzenetére
Már megy az új vincsire a cucc, közel 200Gb ot tolok rá vissza...felszökött a mocsok 51 fokra az USB-s rackbe...kapott egy kis venti segítséget, most 43-on stagnál
2-3 fokkal hűvösebb volt a Seagate, viszont zajban közel hasonló (füllel)
Szóval jó a Hitachi 7K1000 750Gb majd E-Satán is megnézem mit tud...
-
Devid_81
félisten
válasz Devid_81 #9274 üzenetére
Sajna úgy fest venti nélkül nem épp "itt hagyható évekre" kategória lett a külső tárolóm.
49 fokig felmegy a vincsi szél nélkül a csifi házba...nyáron meg..ajajjajj...szerintem veszek pár szelet vékonyra szeletelt húst, meg vmi flekken fűszert
De viccet félre téve ez elég meredek, ez egy kicsit sok 22 fokos szobába a 49 fokos vincsi.....
-
Devid_81
félisten
Vezérlőpult-felügyeleti eszközök-számítógép-lemezkezelés-és ha minden igaz alapból felkínálja , hogy inicializálás x,y lemez-ok
Ha ez megvan akkor ott lesz már a lemezkezelőben.
Utána új partició, logikai, és formázás, betű hozzárendelés stbSzerk KMT: gyorsabb voltál
[ Szerkesztve ]
...
-
Devid_81
félisten
Sziasztok!
Adatmentéshez kellene egy külső vincsi lehetőleg 2.5" 160Gb SATA
Azt tudom, hogy mit kellene....Hitachi és talán WD
De jelenleg csak Samsung van ott ahol tudnék ilyet venni....
Mennyire merjem Samu vincsire bízni az életemet?
3.5" Samsung az egy hulladék, tapasztalat, főleg az F1...
-
Devid_81
félisten
válasz audi100td #10944 üzenetére
Sajna csak Samu van illetve egy 80Gb-os Hitachi, csak ugye durván 2k van a 80-as és a 160-as között, árban...ráadásul még régebbi beszerzésből vannak, szóval emberi áron (9k a 80-as 11k a 160-as)
Van egy Hitachi-m még a jó öreg 4200es szériából (IDE 100Gb), kb 3 éve van nálam, az amin már keresztül ment....és még mindig 100%os a kondíciója...
De amennyi rossz Samu 3.5" mostanában körül vesz...szinte éreztem, hogy a notivincsikben sem jeleskednek Samuék...
Lehet inkább pihentetem a projectet átmenetileg....ipari hulladékot nem akarok...
-
Devid_81
félisten
válasz Core2duo6600 #10952 üzenetére
Szia!
Akár az is jöhetne, csak inkább magam szerelem, így legalább az ára nem olyan magas...
-
Devid_81
félisten
válasz Core2duo6600 #10968 üzenetére
Azon agyalok, hogy megveszem a Samut és lerokkantom ha lesz másik 160 helyette....
Sajna csak ilyet tok szerezni,pedig nagyon nem akarok Samsungot venni...csak ugye ha ilyen van olcsón......
-
Devid_81
félisten
Sziasztok!
Külső USB-s Rackbe lesz a vincsi, két lehetőségem van:
Samsung HD403LJ
Seagate ST3400620ASCsak 400Gb-osból tudok választani.
...
-
Devid_81
félisten
Sziasztok ismét!
Ugyan már kérdeztem de hátha valakinek van még rá 5lete.
Túlképp egy megörökölt 400GB-os Samu HD403LJ HDD-t gariztatok le, ezekre tudom 5k-ért cserélni:
Samsung HD403LJ (400GB)
Seagate ST3400620AS (400GB)Vagy erre már 7K-t kellene dobjak:
Samsung HD502IJ F1_DT (500GB)Sajnos nap mint nap látok döglött vincsiket, elég sok közülük F1 előtti Samsung.
F1-es szériából csak az 1TB-os volt eddig ami gondot okozott, a többivel nem igazán volt baj.
Kérdezném, hogy szerintetek melyiket "vegyem meg"?
Rackbe lesz csakis adattárként, szóval maradjon hűvös.Köszönöm előre!
[ Szerkesztve ]
...
-
Devid_81
félisten
válasz LGLuke #13432 üzenetére
BullZeye & LGLuke
Megkérdezem mibe fájna a WD-re csere, túlképp a samukkal meg a Seagate vincsikkel semmi bajom....
Samuból 4db van itthon ami halott, Sea ból meg 3....
Pont ez a két márka ami ipari hulladéknak jó csak, elnézést ha valakit ezzel megsértettem!
Benn a boltba is volt egy időszak amikor hordták vissza a samukat orrba-szájba.
Viszont az F1-eseket mintha nem hordanák...csak a régebbi szériákat, legfőképp a 160GB-osok......
-
Devid_81
félisten
válasz Cyberslider #13436 üzenetére
Jóvanna!
Sikerült megegyeznem egy WD 500GB Blue lesz a bűntársam, remélem jó sokáig.
Sajna Green nincs most, pedig az lett volna az igazi paradicsom...
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
válasz fenergie84 #18625 üzenetére
Meg egy voks a Samu F3-ra.
Nekem is olyan van, es tenlyeg szuper...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír Új 12 és 14 TB-os merevlemezek jönnek az év végére a Toshibától
- Hír 2020-tól gyorsan nőhet a Seagate HDD-k tárkapacitása
- Hír 14 és 15 TB-os merevlemezeket mutatott be a Western Digital
- Hír Nagy kapacitású héliumos Seagate merevlemezek érkeztek
- Hír Drasztikusan növeli az adatátvitel tempót konvencionális HDD-iben a Seagate
- Hír Alig van eltérés a HDD-k között a Backblaze megbízhatósági statisztikájában
- Hír Megérkeztek a Western Digital 10 és 12 TB-os Purple merevlemezei
- Hír Itt a Western Digital 14 TB-os PMR HDD-je
- Hír Hatékonyabb notebookokba szánt HDD-t mutatott be a Toshiba
- Hír Hagyományos irányt követő modellekkel frissíti vállalati HDD-it a HGST
- Hír Új technikával gyorsítaná a merevlemezek működését a Seagate
- Hír Seagate SkyHawk AI merevlemezek mesterséges intelligenciához
- Hír Egy év múlva érkezik a Seagate 20 TB-os HDD-je – HAMR technológiával
- Hír 40 TB-os HDD-ket ígér a Western Digital MAMR technológiája
- Hír Elsőként mutatott be 14 TB-os merevlemezt a HGST
- Hír 12 TB-os HDD-vel bővült WD Gold sorozat
- Hír Olcsó és gyors 8 TB-os merevlemezt hozott a Toshiba
- Hír Új HDD-családdal támadja az adatközpontokat a Western Digital
- Seagate Exos 7E8 8TB - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - 100/100 -as - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 860 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Hibátlan - WD WESTERN DIGITAL Black 2TB WD2003FZEX 3.5" SATA 7200rpm 64MB HDD merevlemez 100/100%
- 2db WD Black 2TB 64mb cache 100/100, 100/99
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest