Hirdetés

2024. június 25., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  Milyen videókártyát? (téma lezárva)

Hozzászólások

(#48520) Hunork válasza endruboy1 (#48519) üzenetére


Hunork
veterán

Hát ez egy hosszú téma is lehetne...jól írtad, korlátozni fog és nagyon játékfüggő, hogy milyen graf motort használ, és hogy milyen beállításokon játszol. Manapság már hatalmas veszteségek nem érnek, általánosságban max 60 fps-re korlátozza frissítést. Ha tehát Ultra beállítást használsz, nem biztos, hogy sokat erősít. Régebbi játékoknál, ahol pl a tripla buffering opció nem volt elérhető, ott lehetnek lassulások, de ezt inkább más feature bekapcsolásával, magasabbra állításával szépen ki lehet küszöbölni. (pl a FEAR volt olyan, hogy a Vsync nagyon megette a VGA-t...) Vagy egy klasszikus példa: Quake 2, mely OpenGL-ben hasított, a Vsyn bekapcsolása után minden gépen fix 60 fps az eredmény.

Jut eszembe:A VSync hátránya a valamivel kevesebb FPS, mert előfordulhat, hogy emiatt a grafikus processzornak várnia kell, amíg új képkockát számíthat ki, de természetesen szebb képet eredményez, folyamatos futást.

[ Szerkesztve ]

"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  Milyen videókártyát? (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.