- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
-
LOGOUT
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekomajin
aktív tag
Sziasztok!
A topic összefoglalójában szerepel a WB Blue az ajánlott SSD-k között.
Western Digital 3D Blue 2,5", M.2 (5év) Áttekintés /Ügyeljünk arra, hogy a típuskódban G2 szerepeljen, ugyanis az a frissebb típusú, 3D-s! (Csak a G szériásokra igaz, a T típuskód is vehető bátran)
A SATA-s 2,5-es példányok közül többet is használok, de most az M.2-es PCIe-s modellekkel szemezek. Viszont nem tiszta ez a G-s és T-s szériajelölés, úgyhogy inkább belinkelem.
Ezekről mik a tapasztalatok?
Egyébként ezt a szériajelölést kell nézni? WDS500G2B0C
-
Nekomajin
aktív tag
Sziasztok!
A Kingston A400 azért nem ajánlott, mert pocsék minőség, vagy csak lassabb a vetélytársainál?
Kifejezetten azért szeretnék egy külön drive-ot a gépembe, hogy felhő accountokat szinkronizáljak rá. Az OS külön SSD-n lesz, a nagyobb cuccoknak meg elég lesz HDD. Erre a célra pedig gyakorlatilag bármi megfelel, ami egy HDD-nél gyorsabb. Ha a megbízhatósággal nincs probléma, akkor nem szívesen adnék 4-6 ezerrel többet egy SU800-ért vagy WD Blue-ért.
-
Nekomajin
aktív tag
Sziasztok!
Új asztali konfigba vadászok M.2 PCIe SSD-t.
Jelenleg ez a lap van kinézve, de még változhat: https://www.gigabyte.com/Motherboard/B450-AORUS-M-rev-10#kf
OS alá kell, szóval 250 GB elég lenne. Alapvetően a SAMSUNG 970 EVO Plus-t néztem ki, viszont megütötte a szemem, hogy a Kingston A2000-es szériája ugyanakkora tárkapacitást kétharmad áron ad. Az ajánlások között az A1000-et láttam, de csak a várólistán. Ennyire jó vétel, vagy ennyire vacak? Esetleg valami más modell?
-
Nekomajin
aktív tag
-
Nekomajin
aktív tag
Sziasztok!
Új notebook vásárlás előtt állok. Kértem SSD bővítést a HDD mellé a márkaszerviztől, akik árban teljesen korrekt ajánlatot adtak, viszont WD Green SSD-t tennének bele.
A problémám az, hogy nem nagyon találtam összehasonlító teszteket vagy értékeléseket erről a típusról, mert a legtöbb portál csak olyan modelleket hasonlít össze, amit 240 GB-tól felfelé gyártanak. Nekem egy 120-as bőven elég lenne a HDD mellé, csak a rendszert szeretném rajta tárolni.
Azt sikerült kiderítenem, hogy a WD-n nincs gyorsítótár, de azt nem tudom, hogy ez a mindennapos használatban milyen különbséget jelent. Megéri ezzel foglalkozni? Ha igen, milyen típust érdemes kérni helyette ebben a kategóriában? (Egyelőre még nem írtam a szerviznek, nem tudom, hogy van-e lehetőség mást választani. Előbb azt szeretném kideríteni, hogy van-e értelme.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- Építő/felújító topik
- Akciókamerák
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest