Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Garry84: Sumák aprós?
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beri
addikt
válasz
kasza blanka #9299 üzenetére
Ritka az olyan, de volt már itt rá példa, hogy a tag az 542 árára is húzgálta a száját. Azóta nem töröm magam
kali: Nekem tetszett a zöld
viszont egy ideje átálltam kékre (dd)
-
válasz
kasza blanka #9299 üzenetére
a gigabit csak elméletben 10x gyorsabb, a gyakorlatban sajnos közel sincs annyi, sőt...
lefogadom, hogy itt a tl-wr1043nd vásárlók/használók egy része moddolt annyit, hogy annál is ugrott a gari!
mint már előttem is írták, sokaknak jóval kevesebb is számít, mint + 5 vagy 6 e ft, ha csak 10 e ft-ot szánnak rá, akkor annyit, ha csak 6 e ft-ot, akkor meg annyit! ha visszaolvasol, sokan azt írják, hogy + 1 - 2 e ft még belefér, de + 5 vagy 6 e ft már nem!
a tl-wr741nd vs tl-wr941nd hardveres különbségre nem írtál semmit, pedig nagyon szerettem volna hallani tőled...
ja, és majd nézz rá kérlek, hogy milyen + támogatást adó új gyártói firmware jött most ki a tl-wr941nd esetében!
szerintem ne hülyézd le azt, akinek 500 ft is számít(hat)...Beri; az új firmware esetén már a tl-wr941nd adminisztrációs felülete is csúnya zöld lett, pedig a korábban általad linkelt ilyen jellegű képeket mindig szomorúan néztem...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest