Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• dkess

őstag

válasz an0ny #90318 üzenetére

Ezt a Asus RT-68U E1 -t mennyiért vesztegetik?

A 2 db range extendert most felejtsd el. Írtad nem vagy megelégedve teljesen az ONT WiFi -jével. Akkor szerinted milyen lesz a WiFi, ha nekifutásból teljes erőből t@könrúgod? (ráadásul még pénzért ...)

A 2 db range extender árából vegyél egy AC57U v3 -at (akár használtan) és mehet a garázsba a kapunyitó, öntözésvezérlő stb. nek. Még maradni is fog az összegből.

Egy épkézláb routernek pedig 90 nm -eres egyszintes házat annak közepére helyezve meg le kell fednie - még kültérre (pl. terasz) is juthat valamennyi. Főrouternek próbáld meg ezt:

AX56U - 33K HUF ( [link] )

Tudom picit a keret felett van, de AX -es. Ami fontos a két routert AiMesh -be konfigurálva ethernet backhaul -al (UTP -vel legyenek összeköttetésben) konfigurálva.

@Dudee, #90321

FW frissítés és gyári visszaállítás megvolt? Egyébként nem teljesen l'art pour l'art kérdezgetem ezt ( [link] )többedszerre ui. nekem egy AX82U -val (az AX73 hardveresen megegyezik ezzel) pont ez oldotta meg ... Ezen hibajelenségnél csak a fw frissítés volt ... Bár azt is írtam, hogy a TP-Link nem annyira érzékeny a gyári visszaállításra, mint pl. az Asus, de első alkalommal mindenképpen ajánlott lenne ...

Új hozzászólás Aktív témák