Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Garry84: Sumák aprós?
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem a dlink dir842 még a régi B1 revízió realtek chipes volt nálam kölcsön, hozta az elvárható sebességet, 7-8-900mbit vezetéken. Az új C revízióban amit mostanbában árulnak(előtte kérdezz rá milyen revíziót forgalmaznak a boltban biztonság kedvéért) qualcomm atheros chip van és már 128mb ram wikdevi oldal. Ha olcsóbban akarod megúszni, akkor a Dir842 rev C lehet alternatíva számodra, vagy az Asus RT-AC57U, meg még bizonyos tplinkek is ajánlottak de nekem tplinkem még nem volt majd más ajánl abból is olcsóbb működő alternatívát.
-
Brogyi
őstag
Szinte biztos, hogy Realtek RTL8197 chip van benne. Az nem képes Digi PPPoE-ni megfelelő sebességgel.
Rosszul választottál. Ha 15 napon belül vagy akkor gyorsan küld vissza. Valószinűleg ennyire képes. Ha nem a router csinálja PPPoE-t akkor még tud valamit hardveresen, de csak dróton. -
M@Db0Y
senior tag
Hogy kötötted össze? A digis eszköz bridge vagy router módban van?
Nálam akkor volt ilyen probléma a wifi meg alapból az internet sebességgel amikor duplán natolt.
Ha router módban van a digis eszköz akkor a d-linken kapcsold ki a dhcp-t és az egyik lan portra kösd a digis eszköz gigabites portját.
Vagy kérd át a digis eszközt bridge módba és a d-linkkel építsd fel a pppoe kapcsolatot.Ha bridge-ben vagy akkor nincs ötletem mi a gond.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- AKCIÓ - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XT 20GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest