Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• vicces

addikt

válasz vicces #67351 üzenetére

na javaslatotokra meg is érkezett az N12-es ASUS. D1-es. eléggé 1xű, de annál pofásabb. igaz nem mai modell és még az utp csatikon sincsenek a ledek. ilyet még sosem láttam :Y extra olcsó verzió. közben bekábeleztem a folyosóra. végülis nem is lett csúnya. anil látni. az ASUS menü sokkal profibbnak tűnik a tp-link után. bár az sem rossz, csak nagyon egyszerű. megkapta a legfrissebb firmwaret. jah, a dobozban angol és orosz papirok voltak. remélem ez nem von le az éretékéből ugymint mintha gyengébb verzió lenne.

:F a 300Mbps-ot nem értem, hogy jön ki. a Lan csatik 100Mbps-ot tudnak, de akkor hol j9n ki az a 300Mbps :F

a NAS-ról laptoppal ssd-re másolva max 90 Mbps jön össze, de nem folyamatos, hanem csúcs érték. a 80 azért megvan átlagba kábé. a kapcsolat tulajdonságainál 270-et ir a windows. de ez is váltakozik. a mobilok 72Mbps-ot irnak, de a valos olyan 50-60 Mbps körül alakul.
    a sávszélt 40Mhz-re állitottam. a laptopon is átállitottam, valamint az N-es mód is engedélyezve.
    végülis nem vészes, mert a bejövő kapcsolat is csak 25/1Mbps. ez ami még érdekelne.

jah a következő nagy routerem a c7 után valószinüleg szintén valami komolyabb ASUS lesz :K

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés