Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ivevsya
csendes újonc
Yt letöltésekre én ezt használom, egyszerű nincs benne reklám, van firefox addonja. Stb...
Online, de telepíthetsz addont is. -
ivevsya
csendes újonc
Köszi a tippet, megcsináltam, a könyvtárban lévő összes mp4 file-ből kiszedi a chaptereket, mindegy mennyi fejezet van benne. MP4Box kell hozzá, és egyenlőre "csak" ttxt formátumba exportál, de az már kezelhető. Ja és time is van benne
Ha valakit érdekel a batch file:(for %%i in (*.mp4) do mp4box.exe "%%i" -dump-chap)
Ennyi az egész.
cigam mégegyszer köszönöm a tippet.

-
ivevsya
csendes újonc
-
ivevsya
csendes újonc
Hi
Melyik programmal tudnám kimenteni az mp4 (de h265 v. x265) formátumú videókból a chaptereket (fájlnév, chapternév, idő) batch-el, hogy ne kelljen egyesével és azokat menteni, exportálni v. valami hasonló. (Nem MKV, MKVtoolnix nem tudja mp4-ből)
Köszi -
ivevsya
csendes újonc
válasz
lanszelot
üzenetére
Nagyon sok olyan konvertáló van, ami tud különböző szűrőkkel ilyet csinálni. (Online is van ilyen, fájlmérettől függ) Kell egy kis tudás hozzá, meg vas, mert amúgy elég lassú lesz. Szerintem a legegyszerűbb a Film9, próbáld ki, nem sok funkció, de állítólag direkt erre van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest