Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Pengeélen
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ivevsya
csendes tag
Yt letöltésekre én ezt használom, egyszerű nincs benne reklám, van firefox addonja. Stb...
Online, de telepíthetsz addont is. -
ivevsya
csendes tag
Köszi a tippet, megcsináltam, a könyvtárban lévő összes mp4 file-ből kiszedi a chaptereket, mindegy mennyi fejezet van benne. MP4Box kell hozzá, és egyenlőre "csak" ttxt formátumba exportál, de az már kezelhető. Ja és time is van benne
Ha valakit érdekel a batch file:(for %%i in (*.mp4) do mp4box.exe "%%i" -dump-chap)
Ennyi az egész.
cigam mégegyszer köszönöm a tippet.

-
ivevsya
csendes tag
-
ivevsya
csendes tag
Hi
Melyik programmal tudnám kimenteni az mp4 (de h265 v. x265) formátumú videókból a chaptereket (fájlnév, chapternév, idő) batch-el, hogy ne kelljen egyesével és azokat menteni, exportálni v. valami hasonló. (Nem MKV, MKVtoolnix nem tudja mp4-ből)
Köszi -
ivevsya
csendes tag
válasz
lanszelot
üzenetére
Nagyon sok olyan konvertáló van, ami tud különböző szűrőkkel ilyet csinálni. (Online is van ilyen, fájlmérettől függ) Kell egy kis tudás hozzá, meg vas, mert amúgy elég lassú lesz. Szerintem a legegyszerűbb a Film9, próbáld ki, nem sok funkció, de állítólag direkt erre van.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE (2020) / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:82%
- 27% - MSI MAG CORELIQUID 240R V2 AIO vízhűtés!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest