Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
juharsirup
csendes tag
válasz
mrobes
üzenetére
Akár, végülis szimpatikus gyártó. De a PowerISO nem ingyenes, és nem egyszerűbb, mint a CloneDrive. Tőlük én az ingyenes AnyBurn-t szerettem meg, mint a már nem fejlesztett ImgBurn-t pótló, bugmentesebb íróprogramot. Nem mintha bármikor is szükségem lenne ilyenre, de a visszajelzések jók róla.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
mrobes
üzenetére
"Egyébként a LibreOffice ki tudja váltani a MS-féle Office-t?"
Én adtam több esélyt is a LibreOffice-nak is, meg az Apache OpenOffice-nak is, miután már elég jól megismertem a Microsoft Office-csomag rengeteg adottságát (persze az olyan, hogy mindig rejteget újdonságot, nincs az az ember, aki kiismeri teljesen), hogy hátha van egy ugyanúgy megfelelő ingyenes alternatíva, de sajnos nem lehet kiváltani velük. Szerettem volna, ha jó a LibreOffice vagy az OO is vagy akár más ingyenes alternatíva, főleg, amikor egy darabig teljesen áttértem a Linuxra, de sajnos a gyakorlatban a Wordhöz képest mindkettő rettentő gyenge (amikor Linuxoztam, elég durván hiányzott), nem beszélve az olykor borzalmasan béna bugjairól, random befagyásairól. Nyilván a Wordnek is vannak bőven bugjai, beakadásai, stb., de soha nem találkoztam ennyivel, mint pl. LibreOffice-nál (ami ráadásul lassú is, de asszem ez az OO-ra is igaz volt). Az ósdi dizájnja sem bejövős egyiknek sem manapság, de az már másik kérdés, teljesen ízlés kérdése (van, aki meg gyűlöli a ribbont), ettől még használható lehetne. Nyilván most lesznek olyanok, akik azt fogják mondani, hogy "hát nem tudom, mi volt a bajod vele, nekem tökéletesen bevált", azzal nem tudok mit kezdeni, teljesen igényfüggő, van, aki észreveszi, hogy a többi sajnos egyelőre egy szar, van, aki nem (mert mondjuk úgy használja, hogy jó az vidékre, és van, akinek bőven mindenre elég egy Google Docs is). (Aztán van, aki meg azt mondja, ha ilyen szóba kerül, hogy LaTeX rulez.
) -
cigam
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat
- Fogta magát és bedőlt az ígéretesnek tűnő linuxos Snapdragon notebook
- Synology NAS
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Jövedelem
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Autós topik
- Duplázni félévente
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- 2db x Green Cell UPS 2000VA 1200W teljesítményálló tartalék tápegység 2000VA 1200W
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master750W
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)