Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpaceJam
aktív tag
válasz
dokee78
üzenetére
Én a TeraCopy 2.3-at tudom javasolni. Az újabb verzió felülete elég kusza, ezért a 2.3 (talán nem véletlen, hogy az még mindig elérhető a letöltéseknél). Ez szépen átveszi a felatadot a Windows-tól. Ezzel nem indulnak egyszerre a fájlmozgatási folyamatok, és szépen managelhető minden. Ha van licenszed hozzá, akkor menet közben is meg tudod változtatni a fájlok másolási sorrendjét, vagy törölni tudsz a queue-ből.
Enélkül nem nagyon használnék Windows-t, főleg úgy, hogy én a file managereket utálom.
milu #48755: Az asztali verzió netes hozzáférése teljesen tiltható és úgy is működik, szóval azzal legalábbis biztos nincs probléma. Legyen akármilyen szabályzatuk, netre akkor sem tölteném fel az érzékeny adatokat.
-
válasz
dokee78
üzenetére
Hálózati meghajtóként felveszed a másik gép megahajtóját vagy csak a szükséges könyvtárakat.
Könyvtár vagy meghajtó megosztása az egyik gépen video,
majd a másik gépen hálózati meghajtó csatlakoztatása leírásEz után, sima másolás a hálózat max sebességével.
egy régi video, ami egyben tartalmazza az egészet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I NBD Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3883, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest