Hirdetés
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- antikomcsi: Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mezis
félisten
válasz
Kezdő vagyok
üzenetére
Ha vírusos a szutyok, akkor inkább egy másik PC-vel. egyébként mindegy.
-
Vesa
veterán
válasz
Kezdő vagyok
üzenetére
A windows az aktiváló kódtól, illetve annak legális beszerzését igazoló számlától lesz legális!
Mindegy, milyen verzióról írod ki, a lényeg az, hogy hivatalos forrásból töltsd le a tisztát (MS honlap). Utána veszel hozzá egy legális kódot és már telepítheted is. -
antikomcsi
veterán
válasz
Kezdő vagyok
üzenetére
Amit linkeltek neked az teljesen jó, és legális. Az megcsinálja rögtön a telepítő usb eszközt is. Ha arról telepítesz egy tiszta windowst, az "gyári" lesz. És mindaddig legális próba verzió, amíg nem cseszed össze. Ha megadsz neki egy igazi sorozatszámot teljesen legális és tiszta windowsod lesz. Ma már szerintem nem érdemes kms aktivált rendszerekkel foglalkozni, amikor egy legális kulcs sem olyan drága már. Főleg ha figyelembe vesszük, hogy 100 ezres cpu és 200 ezres vga mellé ne erre sajnáljuk a pénzt.
-
totron
addikt
válasz
Kezdő vagyok
üzenetére
Semennyire. Van valami konkrét kérdésed is ezen belül? Nekem úgy tűnik. Kerülgetéssel nem vagyun közelebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Mercedes topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Arc Raiders
- Nintendo Switch 2
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Filmvilág
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 PLUS A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest