- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- sziku69: Szólánc.
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
azt hogyan? ilyen opciót nem találtam. de biztos, hogy az/ilyesmi a baja, az otthoni gépemet is le tudja rántani, pedig abban 16GB ram van és K2200 quadro vga. mégis úgy elfeketedik néha, hogy csak a power off segít.
a vivaldi szimpatikus volna, de annyira gagyi, ez a sok, egyre szűkülő tabulátor egy sorban szorongva... ezt annyira nem értem, 5 éve szinte minden böngésző tudta több sorba rendezni, mára meg mintha betiltották volna..
meg amit megfigyeltem, újra telepítés után elveszti a bővítményeket, kedvenceket, jelszavakat, mindent. tehát hiába portable, valamit mégiscsak a C meghajtón tárol. a firefox, opera, avant portable az tényleg portable volt.
a Firefox a Tab Mix Plus bővítménnyel, szinte megközelítette az Opera tudását, ergonómiáját, de sajnos valami 52-es vagy 58-as verzióig kompatibilis, mert abbahagyták a fejlesztését. (mondom én, összeesküvés-elmélet-szagú ez a dolog...
)
elméletileg az vivadiban sikerült már elérni külföldii földalatti mozgalmaknak a több sorba rendezést, de angolul és nagyon bonyolult módon megfogalmazott röpirataik miatt nem tudtam még csatlakozni hozzájukig...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Horgász topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nintendo Switch
- Eredeti játékok OFF topik
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest