Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Wolfskin

őstag

válasz AtHoS #46242 üzenetére

azt hogyan? ilyen opciót nem találtam. de biztos, hogy az/ilyesmi a baja, az otthoni gépemet is le tudja rántani, pedig abban 16GB ram van és K2200 quadro vga. mégis úgy elfeketedik néha, hogy csak a power off segít.

a vivaldi szimpatikus volna, de annyira gagyi, ez a sok, egyre szűkülő tabulátor egy sorban szorongva... ezt annyira nem értem, 5 éve szinte minden böngésző tudta több sorba rendezni, mára meg mintha betiltották volna.. :F

meg amit megfigyeltem, újra telepítés után elveszti a bővítményeket, kedvenceket, jelszavakat, mindent. tehát hiába portable, valamit mégiscsak a C meghajtón tárol. a firefox, opera, avant portable az tényleg portable volt.

a Firefox a Tab Mix Plus bővítménnyel, szinte megközelítette az Opera tudását, ergonómiáját, de sajnos valami 52-es vagy 58-as verzióig kompatibilis, mert abbahagyták a fejlesztését. (mondom én, összeesküvés-elmélet-szagú ez a dolog... :DDD )

elméletileg az vivadiban sikerült már elérni külföldii földalatti mozgalmaknak a több sorba rendezést, de angolul és nagyon bonyolult módon megfogalmazott röpirataik miatt nem tudtam még csatlakozni hozzájukig... :W :DD :D

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés