- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Három júniusi képem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
andatti
senior tag
válasz
Ittnemaz #34760 üzenetére
Köszi a választ, de valahogy nem értem...
csinálsz egy felhasználónév_ment fiokot gmailban és pop3al oda kéred át a mailokat.
Mint írtam, van másik gmail-em, de a kedvedért csináltam egy ilyen "ment" típusút is... De, ha oda átirányítom a mailokat, akkor ugyan az lesz, mint ami most is van, hogy ahová át van irányítva, onnan nem tudok az eredeti e-mailcímmel írni levelet, mert nem engedi a gmail. (fel sem ajánlja...)
üres lesz az eredeti fiok, és a ment 96%os.
Ezt végképp nem értem, mert egy "sima" átirányítástól nem lesz üres az eredeti fiók, most közel 14,5 Gb foglalt a 15 Gb-ból...
amit én találtam az ez:
Itt átirányításról írnak, de nem világos, hogy ettől hogyan kerülne az általad is írt "ment" fiókba az egész cucc, hiszen bár van letöltési funkció, az a szgépre töltődik (szerintem) és nem az új fiókba.
Illetve:
Itt pedig importálásról van szó, ami az én esetemben nem jó, hiszen nem bele akarok tenni, hanem az egész fiókot exportálni egy új mail fiókba, amiről pedig itt szó nincs.Szóval nekem egy láncszem hiányzik, hogy a 96% hogyan terelhető úgy át, hogy ebből 0% legyen, a "ment" fiókból pedig 96%... De biztos én nézek el valamit, ezért kérek segítséget...
Azt már megtaláltam, a képen is látszik, hogy be lehet állítani másik email címet küldőként... csak külön fel kell vetetni, szerkeszteni kell...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós kamerák
- Déjà vu érzés a Z Flip FE specifikációját nézve.
- Filmgyűjtés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- PlayStation 5
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kuponkunyeráló
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest