Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
ArchElf #10592 üzenetére
Na megnézem ezeket a progikat köszönöm!
Ha a task manager nem is mutatja ki, van pár progi amivel minden futó dll-t meg lehet nézni...
Bár mondom, nem célom, hogy kilőjem, mert az ugyan úgy feltűnő.
Ja, azt gondoltam, hogy a portable nem lesz megoldás... =/ Amúgy a netet sokszor kell használni munka céljára is...
Meg főleg azért lesz ez bevezetve, mert sok a fusi munka... Ergo a fájlokat is akarják látni... Na de kérdem én, mit tud abból megállapítani hogy töröltem 1-2 fájlt? Amúgy is nap szinten igen nagy a fájlmozgás. Hálózatról össze-vissza másolgatnak, törölgetünk stb... Így elég nehéz lenne megmondani, hogy melyik fusi meló, és melyik nem...
Elég kemény világ lesz ha ez beindul és esetleg lesz is belőle balhé :s
Azon kéne inkább elgondolkodnia a főnökségnek, hogy vajon miért fusizik mindenki a cégnél... Talán mert a havi 80 ezer fizetés nem túl versenyképes már 2010-ben... Szal ha ez működni fog és nem lesz kijátszható akkor neki kell állnom másik melót keresni...hja, szal akkor voltaképp kijátszhatatlan úgy, hogy ők ne vegyék észre hogy kijátszottam? És amúgy miket tudnak (még) figyelni ilyen programokkal?
Na elolvastam mit tud a sasszem! Hát elég durva. Teljes fájl életútkövetés. Nemsemmi.
De most komolyan, ki fogja ezt végignézni ilyen mennyiségű fálj áradatnál, mint ami nálunk van? Egy hét alatt mondjuk 4-5Gb vándorol a gépen, vagy több. Ez jelent mondjuk 50-60 fájlt. Teljes 'életúttal'. Ki fogja ezeket végigböngészni, és kikeresni a gyanúsakat? :sAmúgy nem írtam alá semmi ilyesmit
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari
- Eladó egy XMG P406 laptop
- 1MII B03PRO+ Receiver, Transmitter LDAC
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest