- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
-
LOGOUT.hu
Milyen pendrive-ot vegyek? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bb0t
senior tag
A topik neve lehetne már a Milyen pendrive-ot vegyek? helyett Vegyél S102-t is Mindig mondom 16 gigásak közül nem ez a leggyorsabb... Ez a pendrive az olvasási sebessége miatt éri meg nagyon. De a 23 MB/s nem számít olyan jó eredménynek 30 fölöttit is lehet találni jó áron. Pl Kingston R3
Nem tudom rendeltél-e már tőlük de az A4team nem megbízható szerintem.
[ Szerkesztve ]
Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.
-
vond
MODERÁTOR
Azért 1 év garival én nem vennék pendrive-ot, az tuti... De még a 3 évre kiterjesztettel sem, ráadásul így már majdnem 6 ezerbe fájna...
Itt egy megbízható bolt, ahol jó áron és 10 év garival adják az S102-eseket:
16GB | 32GB(#3395) WZP: A fenti 32-es szerintem Neked is tökéletes lenne...
Esetleg egy gyorsabb, de csak 16 gigás Sandisk Cruzer Extreme 8-9 ezer körül...[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
icons
addikt
válasz Sterilzona #3396 üzenetére
Az elsőt én is megtaláltam, a gond az, hogy 1500 a kiszállítás (még így is olcsóbb lenne az általam lejjebb linkelt darabnál, csakhogy külső raktárban van, onnan meg fene tudja, mikorra érne ide ), a másodiknál pedig leghamarabb március 18ig tudják hozni (ez a gondom aqua-val is (vagy edigital-lal, már nem emlékszem pontosan)).
Úgyhogy jelenleg ez tűnik nyerőnek, csak még utána kell kérdezni, ők mikorra tudják hozni
[ Szerkesztve ]
-
WZP
aktív tag
Heló! tudnátok ajánlani nekem 10k környékén USB 3.0-s sebességszörnyeteget ? legalább 16-os kéne de a 32gb se hátrány. Ilyenem van szóval szinte bármi előrelépés lenne köszi!
Inter Arma Enim Silent Leges
-
icons
addikt
Üdv!
Jómagam is pendrive vásárlás előtt állok. Egy 16 gigásra, USB3.0-sra gondoltam. Lesz mellé még egy mobilvinyó is, tehát csak azért van rá szükségem, hogyha gyorsan kell valamit elvinnem/átvinnem a másik szobába, akkor ezzel meg tudjam oldani (pont ezért az se gond, ha kisebb lenne. Ergó jó lenne, ha elég gyors lenne, de pár MB/s különbség még nem a világ vége. Az ár/érték arány is fontos tényező.
Továbbá nincs túl sok jó tapasztalatom a "kitolható" pendrive-okkal, jobb lenne valami kupakos megoldás.Köszönöm a segítséget!
-
bb0t
senior tag
Nem. Ezt jó tudni, ha az adattárolóról törölsz azt véglegesen törlöd. Ha nem sikerült visszaállítani szólj.
Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.
-
Kasya
nagyúr
Ha valamit torolsz kulso addattarolorol, annak megkene jelennie a geped lomtarjaban? Az akkor athelyezes lenne es nem par masodperces folyamat (merettol fuggoen).
Vannak programok, amik viszont segitenek vissza hozni a mentett adatot. Esetleg cmd-ben is megprobalhatod a pendrive gyokereben: pl: E:\>attrib - s -h *.* /s /d[ Szerkesztve ]
-
vacs
veterán
Hali.
Ha pendrive-ról törlök valamit, akkor annak nem kéne a pc-m lomtárába kerülnie ?
(^)(>.<)(^)
-
bb0t
senior tag
-
Aflamin
tag
válasz GrooveHero #3380 üzenetére
Innen rendeltem Sandisk Cruzer Extreme 32 gigás pendrive-t!Pénteken érkezik.
[ Szerkesztve ]
-
Findzs
addikt
én olvastam azokat a hsz -ket
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
vond
MODERÁTOR
Én láttam, de már nem nagyon emlékszem, mi volt...
Valami kérdezz-felelek, de egyszer csak törölték...VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
GrooveHero
addikt
Szolgáltati közlemény!!
Mivel már ketten is megkerestek email-en a Sandisk Cruzer Extreme 32 gigás pendrive ügyében, ezért szeretném tájékoztatni a Kedves Kollégákat, hogy a pendrive már nincs meg, kb január közepén már eladtam. Itt a fórumban esetleg lehet érdeklődni, hogy hol lehetne venni, hátha vki tud viszonylag olcsó helyet. Több szem többet lát elv alapján hátha találni kb 10k körül. Ami engem illet, én az itmedia.sk-ról vettem 1 év garival kb 11-12k-ért Pikk-Pakk pontos szállítással, ami a a pendrive ára miatt ingyenes volt.
[ Szerkesztve ]
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
-
-
Gézengúz
addikt
Hová tűntek az utolsó hsz-ek, csak nem a lelkébe gázoltam valakinek?
-
bb0t
senior tag
Igen itt már minden azon múlik, hogy mennyit akar az ember rákölteni.
-
vond
MODERÁTOR
Van igazság abban is, amit írsz (inkább 1TB)... De direkt azért linkeltem azt a 3 év garis kiváló Hita vinyót, mert azt megkapja 12 ezerért... Vesz hozzá egy alumínium külső házat (hogy a hűtés is meglegyen), s 16k körül kijön az egész bicnicből...
@DeathAdder: Ha rá tudsz szánni még 1-2 ezrest, akkor természetesen én is a nagyobb merevlemezeket javaslom... Hisz' a helyből sosem elég...
-
bb0t
senior tag
válasz DeathAdder #3361 üzenetére
Szia!
23 körül már 1 terrás külső merevlemezt kapsz 3.0-ás csatival. Én majd ebbe fogok hamarosan beruházni, kicsivel 20 fölött van az ára de ez már komoly ütésvédelemmel van ellátva. Ha neked nincs szükséged ilyen extrákra mert mondjuk csak a gép-tv között mozgatnád akkor olcsóbban is kijön.
Pendrive-ból meg van 64 vagy 128 gigás. Az utóbbit aranyáron mérik a 64-es pedig nem biztos, hogy elég, vagy nem biztos, hogy a későbbiekben elég lehet. Ha neked nem külön kikötésed, hogy mindenképpen pendrive-ot akarsz akkor sokkal jobban megérné egy 500 gigás vagy 1 terrás vinyó. Az 500 gigásat azért nem javaslom, mert nincs akkora különbség az áruk között, szóval ár-érték arányban jobban megéri az egy terrás.
(Ha semmiképpen nem akarsz 20k fölé menni egy forinttal sem akkor ott vannak a 750 gigások, de 21-ért én már láttam 1 terrásat, külföldről rendelve meg lehet szerezni 20-ért is )
[ Szerkesztve ]
-
palee69
senior tag
Sziasztok!
UE32EH5300 Samsung Full HD Smart LED TV
Ehhez a tv-hez milyen pendrive-ot vegyek.
2.0 vagy 3.0 ez a kérdés.
Remélem van valakinek tapasztalata,ötlete.
előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
válasz DeathAdder #3363 üzenetére
Egy kicsit is jó kábellel nem veszítesz semmit a sebességből...
Én legutóbb egy ilyet vettem, és hozza vele a külső vinyó ugyanazt a sebességet, mint az alaplapi porton...
Jahhhh... Nagyon szívesen!
[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
válasz DeathAdder #3361 üzenetére
1) Kicsivel 20 ezer felett egy Sandisk Cruzer Extreme 64GB sebességbajnok pendrive...
2) Kicsivel 20 ezer alatt egy ADATA N005 64GB pendrive (de ebben a kategóriában már van több versenyző is)...
3) 3 év garis Hitachi 500GB Travelstar Z5K500 2,5-es HDD + RaidSonic Icy Box USB3.0 alumínium külső ház, vagy valami más megbízható cucc (össz. kb. 16 ezer)...
4) Az előbb említett külső ház + egy 64 gigás SSD (20 ezer alatt megvan ez is)...
5) 20k körül már akár egy hálózatba köthető médialejátszót is nézhetsz, és akkor nem kell másolgatni, hanem simán megosztod a gépen a tartalmakat...
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
Hali,
Milyen ~60-100GB adattárolót vegyek 10-20k értékben, ami USB 3.0-ás és ebben az árszegmensben a legjobb sebességet nyújtja?
Külső vinyó, vagy inkább pendrive? és azon belül mit pontosan?
Arra kell, hogy napi szinten vigyek át a TV-re 40-50GB tartalmakat.Köszi
[ Szerkesztve ]
-
s3toraph
senior tag
Köszi, megnézem (a PH-s amazon topic elég kihalt, azért is kérdeztem meg).
A "news"-okat én is láttam, csak nem értettem hogy ez most mi akar lenni? Utána olvasok.
kinghaxor :
Köszönöm a tippet, és jobbulást kívánok![ Szerkesztve ]
Régi rendszerben: 59 + / 0 - | A legújabb rendszerben (2020.02.28-ig összegyűlt): 162 + / 0 -
-
kinghaxor
senior tag
válasz s3toraph #3349 üzenetére
Én rendeltem 32-es Sandisk Extreme-et a MediaNetplaza-tól nem olyan régen. Azóta a második rendelésemre várok. Igaz az már nem az enyém lesz. Ha tőlük rendelsz, meg fogod kapni, csak sokat kell rá várni mert nincs náluk raktáron. Nekem előre utalással egy 10-esért ért házhoz a cucc. Akkor még kicsit olcsóbbak voltak. De ha részletesen érdekel a dolog, akkor olvasd el a régebbi hozzászólásaimat a topikban. A sebesség tesztekkel még adós vagyok, de sajnos be kellett vonulnom egy kis kényszerpihenőre a helyi kórházba, ott pedig nem volt netem, így ez elmaradt, de a mai nap folyamán megpróbálom pótolni.
-
bb0t
senior tag
válasz s3toraph #3356 üzenetére
De, ITT az egész topik.
Én megnyitottam amazonon egy sandisk 32 gigásat ki volt írva egy ár meg alá, hogy "10 news" rákattintottam és kilistázott még egy csomó helyet ahonnan meg lehet venni, szerintem az is amazonon keresztül de ebbe nem mentem bele..
-
s3toraph
senior tag
Köszi!
Én úgy jártam, hogy amazon.com-on a megrendeléskor a véglegesítése előtt jelezte hogy erre a címre nem lehetséges a kiszállítás. Más opció lehet hogy volt, nekem nem tűnt fel... (még nem szoktam meg az oldalt).
Majd megnézem megint mert most már érdekel, elnéztem-e valamit.Ez a bejegyzés amit találtál szerintem nem amazonról történő rendelésnél kér segítséget, legalábbis a válasz alapján.
Rendelni szerintem is kellene tudni (miért nem küldenék el világszerte bárhová?), max. a com-ról drágább mert lehetséges hogy lesz vám is (amit elvileg kiír mint tételt rendelés közben). EU-n belülről nincs vám, ez igaz, olvastam róla.[ Szerkesztve ]
Régi rendszerben: 59 + / 0 - | A legújabb rendszerben (2020.02.28-ig összegyűlt): 162 + / 0 -
-
bb0t
senior tag
válasz s3toraph #3354 üzenetére
Egy ilyet találtam de én magam még nem rendeltem onnan tehát nem tudom:
Elkezdtem próbálgatni és azt írják, hogy a magyarországi megadott címemre nem tudják szállítani. Elírhattam valamit, vagy Magyarországra nem szállítanak?
Köszönöm!
Nem minden eladó szállít Magyarországra!
Az Amazon –tol vedd meg, és ök. biztos szállítanak. Van egy ilyen lehetőség, az általad említett terméknél, hogy, „7 new „ az jelöli a többi eladót, ott megtalálod az amazont is!
Ha EU-n belülről jön, akkor nincs vám![ Szerkesztve ]
-
s3toraph
senior tag
Bocs az OFF-ért, de fontos lenne: amazon.com-ról nektek enged Magyarországra rendelni? Mert nekem nem. Amazon.co.uk-n engedné, de ott jelentősen drágábban van ugyanaz a termék.
[ Szerkesztve ]
-
s3toraph
senior tag
Értem. Ha megkérlek rá, PÜ-ben adsz 1-2 instrukciót, mire kell figyelni ha amazonról akarok rendelni (eladó megbízhatóságát hogyan ellenőrizzem, paypallal vagy mivel fizessek, garanciát általában hogyan lehet intézni, ilyesmi)? Még nem rendeltem innen, de jobb árak vannak mint itthon.
[ Szerkesztve ]
-
bb0t
senior tag
válasz s3toraph #3347 üzenetére
Olvasgasd ezt aztán döntsd el te. Valaki a sok rossz ellenére is mer tőlük rendelni én nem tenném A másik helyről is rendeltek már innen is asszem, olyasmi rémlik, hogy nagyon sokára ért oda a cucc. De ebben nem vagyok biztos.
Findzs: Kár, hogy alapból egy nagy rakás ... az a rendszer.
-
s3toraph
senior tag
válasz s3toraph #3347 üzenetére
Lemaradt a link: tehát az oldal. Szóval, tapasztalatok? Gari rendben működik? A legolcsóbb módon valóban 10 nap alatt megérkezik a rendelt termék?
Még egy bolt, erről is kérnék ugyanígy infót aki már rendelt tőlük.
[ Szerkesztve ]
-
Findzs
addikt
win8 alatt gyorsabbak a usb3 -as pendrivok mint win7 alatt
[link]"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
s3toraph
senior tag
Persze megírom, de az még néhány hét, előbb fizut kell kapni meg eladni a 760-ast. De erősen hajlok a 32GB felé, 16-os elég lenne kapacitásra arra már rájöttem most a 760-asnál, de ugye nagyobb=gyorsabb.
Apropó, ezzel az oldalla mi a tapasztalat? Megbízhatóak (nem fake termékeket árulnak), garit redesen intézik, kb. mennyi idő alatt érkezik meg a cucc tőlük?
[ Szerkesztve ]
-
bb0t
senior tag
válasz s3toraph #3345 üzenetére
Kíváncsi leszek, majd írd már meg, hogy milyen értékeket kaptál valós másolásra mert jó lenne most már letisztázni, hogy mi az igaz. Ha mégis hoz legalább 30-40 körüli sebességet akkor az összes előítéletem a Sandisk-kel kapcsolatban semmivé foszlik de ha tényleg csak ilyen 20 körülit tud akkor továbbra sem tartozik nálam a bestbuy kategóriába.
-
s3toraph
senior tag
Tetszik az a-data s102 is, főleg feketében, az elegáns fém ház nekem bejövős, de ha azt nézem, hogy - mint kiderült ugye - a sandisk extreme háza is elég tartós, és az még az s102-nél is gyorsabb, akkor maradok a sandisk-nél. Persze drágább, de nem akarok megint úgy járni hogy megveszem, aztán keveselni fogom az írási tempót. Pénzben szerintem buknék annyit a pendrive eladásán + az újan, mint ha eleve rászánok + 2-3K-t. Kupak nem zavar nagyon, de ha kitolós, annak jobban örülök, szóval +1 pici piros még a sandisk-nek.
-
bb0t
senior tag
Gézengúz: jaja arra van
Vond: Eredetileg exFaten volt - 33-nál nem volt több, de mondom megnézem ntfs-en mit produkál, csak az a furi, hogy már pár napja így van és most először volt ilyen kimagasló a sebesség.
-
vond
MODERÁTOR
válasz Gézengúz #3340 üzenetére
Az produkál ilyeneket...
bb0t: Prószáld már ki exFAT-tel is... Szerintem méggyorsabb, és nem utolsó sorban stabilabb lesz... Mondjuk ha médialejátszóhoz, tévéhez, egyebekhez kell, akkor lehetnek gondok vele... De win7-hez pl. tökéletes...
[ Szerkesztve ]
-
bb0t
senior tag
Egy kis offtopic. Rámásoltam a penre pár filmet és 143 MB/s-es sebességgel nyomta. Jó utána leesett 51-re de eddig max 35-tel ment. Nagyot néztem
Update: további máslást is csináltam már 153-ra is felugrott, és stabilan végignyomta annyival. Hogy mik vannak.
[ Szerkesztve ]
-
bb0t
senior tag
-
bb0t
senior tag
válasz Falcon C. #3335 üzenetére
Értem, ez esetben van például az emtecnek egy elég rövid darabja. A sebessége nem kirívó 44/24 MB/s (és nem hozza stabilan)
[link] A linkek vonalzó mellé rakott pendrive-okra mutatnak.
Van egy Mushkin ventura márkájú, az is 5 centi kb és a sebessége is jobb már.
Vagy ott a Patriot Supersonic-ja, ugyancsak 5 centivel hasonló sebességgel. Bár ezek hazánkban nem olyan elterjedt darabok.
Viszont a Hama Probo-t nálunk is lehet kapni és ezek közül az a leggyorsabb a maga 35 MB/s-ával, ez is 5 centi körül van és valós másolásnál is ő teljesít legjobban. Edigitalban 6k a 16 gigás.
Én most a mezőny legrövidebb darabjait szedtem össze ha ennél is gyorsabb kellene az még 1-2 centit jelentene de abban a kategóriában már jóval nagyobb a választék.
[ Szerkesztve ]
-
Falcon C.
aktív tag
Az érdekel, melyik legrövidebb azok közül, amikkel érdemes számolni. Egy 4GB-os USB2-es Kingston-om van, ennyi az összes tapasztalatom a pendrive-okkal.
Visszaolvastam, mielőtt írtam volna. Ha a méret lenne a legfontosabb, vennék egy akármilyen apró USB2-est és nem kérdeznék semmit. Szándékosan nem azt írtam, hogy melyik a legkisebb USB3-as.
[ Szerkesztve ]
[Redmi Note 11] [Acer V3-574G-54T5]
-
GrooveHero
addikt
válasz Sterilzona #3332 üzenetére
De igen, nekem van egy eladó. De 3600Ft-ért vettem, és azért kevesebbért megy el, fönt van aprón a hirdetés, nézd meg ha érdekel. Nálam nem jó, de a kártya hibátlan. Ha érdekel keress
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
bb0t
senior tag
válasz Falcon C. #3331 üzenetére
Az elmúlt napokban pont ez volt a téma, mert egy másik emberke is ugyanezt kérdezte, egy kicsit ha visszaolvasol láthatod mi a helyzet linkekkel mindennel.
De könyörgöm, ha USB 3.0-ban gondolkodtok akkor ne a kiterjedése legyen már a fő szempont.
-
Sterilzona
senior tag
válasz GrooveHero #3330 üzenetére
Elvileg érkezőben van egy a-data s102 pro, de nincs három pont nullám.
Aztán csak kíváncsiságból, ránéztem ebayra. Szinte ingyen van, csak az a fránya postaköltség. Ööö, nem te írtad, hogy van és eladod, mert nem használod ? -
Falcon C.
aktív tag
Sziasztok! Melyik a legrövidebb USB3-as pendrive? Köszönöm!
[Redmi Note 11] [Acer V3-574G-54T5]
-
GrooveHero
addikt
válasz Sterilzona #3329 üzenetére
Miért kéne egy eladó?
Szerencsére pont tudok egyetWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Sterilzona
senior tag
ez milyen lehet?
-
bb0t
senior tag
Igen néztem csak úgy rémlett, hogy az már kiesett s3toraph-nál. Kíváncsi vagyok mit fog szólni
-
Aflamin
tag
válasz GrooveHero #3325 üzenetére
Köszönöm a szavazatokat Neked és Findzsnek ! (összeszámoltam)
Már megrendeltem a nyertest![ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
válasz Aflamin #3322 üzenetére
Gondolom nem kell itt a többieknek elmondani, hogy melyikre szavaznék, de csak itt, csak most, csak neked a 2. számú versenyzőre szavaznék. (Sandisk Cruzer Extreme )
-
-
Aflamin
tag
Üdv!
3 jelölt közül kellene döntenem:
1. A-DATA Flash Disk 32GB USB 3.0 Nobility Series N005 Pro 7900+száll.
2. SANDISK Extreme Pro USB 3.0 pendrive - 32 GB 9700+száll.
3. Silicon Power Marvel M60 32GB USB 3.0 13000Melyiket ajánljátok?
-
bb0t
senior tag
válasz s3toraph #3318 üzenetére
Volt tegnap egy terjedelmes hsz-em de sajnos pont akkor jött a leállás, így elveszett. A lényege az volt, hogy van egy webáruház ahol az Elite most 4500 ft, a 32 gigás Ultimate pedig 12 ami azt jelentené, hogy 10+2k-ból van egy 32 gigás pendrive-od 50-60 megás írási sebességgel. Szerintem jó vétel lenne.
Vaterán is érdemes szétnézni, én is onnan rendeltem az enyémet, ki lehet fogni.
-
s3toraph
senior tag
Kingstonom volt az első és a második penyóm, az első min. 8 éves és azóta is hibátlan, a második is megy szépen még bár gyakrabban kell formázni, kb. 4 éves, valami datatraveler nagyon alap. Szóval meg vagyok elégedve eddig a márkával.
Megnézem ezeket a típusokat is. Boltot tudnál ajánlani, vagy webshopot, ha már ilyen jó áron szereztél? Jöhet privátban is ha úgy neked jobb.Apropó, ez a boltot ismeri valaki? Megbízhatóak? Eddigi legolcsóbb magyar nyelvű amit találtam.
[ Szerkesztve ]
-
bb0t
senior tag
válasz s3toraph #3311 üzenetére
Én a Kingstonokat szoktam ajánlani, mert bár nem dobálóznak hangzatos számokkal de ami rájuk van írva hozzák is, minden igényre van egy típusuk, és az áraik is konszolidáltak.
A Kingston R3 és az Elite (az van nekem, nem kupakos) hozzák a 30-33 MB/s-es sebességet stabilan (olvasás 70-80 között). Az R3-at én pár hete 4500 ft-ért tudtam volna megvenni az Elite-et pedig 5800-ért rendeltem meg. Ezen kívül ott van még az Ultimate az 50-60 MB/s-et ír valóságban is de annak az ára már valamivel 10 fölött van.
Viszont ha találtál adatot és a Sandisk tényleg hozza az 50-et akkor az a jó vétel és nektek van igazatok
-
Kasya
nagyúr
válasz s3toraph #3314 üzenetére
Esetleg a sebesseg vegett erdemes lenne egy-ket kort futnod ITT. Altalaban itt is "elmeleti" eredmenyek sorakoznak, de ha keresel 16-32-es tulajdonost, biztos csinal neked "gyakorlatit".
Mivel latom 10k korul mozog a keret, igy mindenkepp erdemes megnezned a 32-es pendrive kategoriakat is, amik sebessegben tobbnyire jobban teljesitenek. Itt elkepzelheto mar a +2 ezres tullepes.Amugy nem gondolt meg ra valaki, hogy az eredmenyeket felsorakoztassa egy online excel tablaba?
-
s3toraph
senior tag
válasz s3toraph #3312 üzenetére
A 16GB-ost nem tudtam leszűrni, mert ott csak egy valós mérés (54MB/s), a 32GB-osra van több valós mérés is (50, 57, 75MB/s, kinél mennyi), szóval utóbbi úgy néz ki hozza az 50-et lazán. Keresek tovább.
[ Szerkesztve ]
-
s3toraph
senior tag
1-2 teszt van 16GB-ossal, de hihetetlen lassú értékek szerepelnek, pl. 19/19 USB 3-on??
Friss nincs. Azt hiszem akkor jobb lesz ha körbekérdezek másik topicocban is hát ha van valakinek 16GB-os.Régi rendszerben: 59 + / 0 - | A legújabb rendszerben (2020.02.28-ig összegyűlt): 162 + / 0 -
-
s3toraph
senior tag
Kasya 64GB-osa brutál gyors. Persze a 16GB-os ezt nem tudja, google-n képtaláltoknál 55MB/s write van írva. Ha ebből csak 35-öt hoz, már elégedett lennék. Azt tudom a szintetikus teszt az csak szintetikus teszt, egyetértek veled hogy ezt ne vegye az ember kész pénznek, de kiindulásnak jó, ill. én is utánanézek (amennyire időm engedi) a valós teszteknek. Pl. a JF 760-amat is nem kicsit letesztelgettem.
Viszont, amit mondasz, az ISO írás a tesztben 21MB/s, ez tényleg lassú. Na most kezdek elbizonytalanodni... Azt hiszem megvárom míg kitárgyaljátok, ki mit mért, mi az igazság.Egyébként, valós teszttel nem foglalkozik mindenki, mert több idő mint a CDM teszt. Szerintem ez az oka, és ez teljesen érthető. Viszont, egy jobb pendrive-nál jó kiindulási alapok a szintetikusak is, nálam a JF 760 pl. USB 3-on CDM-től 87/20-at kapott, ami elég közel van a valóságban tapasztaltakhoz: 80/18.
Te mit ajánlanál akkor? Minél nagyobb írási sebesség a cél, lehetőleg kis fájloknál is, mert olvasásban jó mind, de megőszülök mire teleírok egy 16-32GB-osat 15-16MB/s-el.
[ Szerkesztve ]
-
Kasya
nagyúr
5600 forint Hogy ez-e a legolcsobb, a fejemet nem adom ra. Kozben felmentem Ebay-re; ha az ember ugyes, 4-5 ezerert is elviheti a liciten, ami 7 perc mulva jar le
Amugy erdekes, hogy az egyik vevo tesztje szerint a 2 gigas film 37 sec alatt felment ra. Ez alapjan 54MB/s. Esetleg a sebesseg tesztes forumban kellene keresni valakit az erdeklodonek, hogy (mert valakinek tuti van) hogy teljesit. A fentebb levo linken levo commenteket is erdemes lehet atnezni, sok reviews tartalmaz tesztet is.[ Szerkesztve ]
-
bb0t
senior tag
válasz s3toraph #3308 üzenetére
Utálom, hogy állandóan nekem kell ezt mondanom, de senki más nem foglalkozik itt a valós sebességekkel. Ha figyelmesen elolvastad a tesztet akkor láthatod, hogy a valós írási sebessége meg sem közelíti azt amit a szintetikus tesztekben mérnek vele. Ha visszaolvasol láthatod, hogy nekem ez a vesszőparipám - bár az olvasási sebessége jó írásban közel sem a legjobb - alig 21MB/s Ha igazán neked tényleg fontos a gyorsaság ne ezt vedd! Már 6000-ért is de 8-10 ezerből ennél a pendrive-nál sokkal jobbat is tudsz venni. Mennyiért is lehet most legolcsóbban beszerezni a Sandisket?
-
s3toraph
senior tag
Nagyon köszönöm!
Sorry, nem gondoltam hogy itt is vannak sebességmérések publikálva, nem csak a direkt erre kitalált topicban.
Úgy látom a 16GB is veri a mezőnyt, sőt még a kis fájlok másolásában is nagyot villant a sandisk! Ez igen!
[ Szerkesztve ]
-
-
s3toraph
senior tag
Hmm remek, komolyan mondom eloszlattad a kételyeim. Akkor szerintem el is dőlt a dolog. Arányában drágább a másik kettőnél, de ha ténylegesen annyival gyorsabb is, nem gond, nekem a sebesség a lényeg, 16GB elég. Egy hónapon belül le is cserélem, addig még a 760-assal elleszek.
Ha megkérlek rá, készítenél a tiedről 1-2 sebességtesztet? Crystal DM 3.0.2-vel kellene, USB 2.0-án és 3.0-is, nagyon érdekelne, mennyit hoz nálad a gyakorlatban.[ Szerkesztve ]
-
s3toraph
senior tag
Köszi az infót! Ezt csak onnan vettem hogy az egyik webshop oldalán a 16GB-os alatt panaszkodott egy tulajdonos hogy biliműanyagból van.
Én is kupakosnak látom, de az nem létszükséglet, csak plusz, extra, ha kitolós.[ Szerkesztve ]
-
Kasya
nagyúr
válasz s3toraph #3298 üzenetére
Valoban, a Sandisk nagyon konnyu kivitelu es epp ezert a muanyag haz meg gyengebb osszhatast kelthet. Ettol fuggetlenul a gyakorlatban ez nem mondhato el. Ha erosen nyomkodom, latszik, hogy a muanyag 3 reszbol tevodik ossze, melybol ketto ragasztva-olvasztva a harmadik elem pedig valoszinuleg pattintva van, amit eselytelen szetszedned. Hajlitani, horpasztani nem lehet a hazat, esest birja (de a burkolat betonon persze konnyen karcolodik). A tologatoja haznalatakor jon elo, hogy a haz mennyire is massziv, mert azt tenyleg befele kell nyomni, hogy kitudd tolni az USB-t.
Ha csak ez tart vissza, ettol nem kell tartanod. -
bb0t
senior tag
válasz bluobluo75 #3300 üzenetére
Nem nincs ilyen Mo-n. EZ van a legközelebb az álmaidhoz. Esetleg a micro miatt írj rájuk, hogy tudnának-e hozni. (Azt én már nem teszem meg helyetted.) De készülj fel, hogy ha igen akkor sem 8k-ért.
[ Szerkesztve ]
-
Harcsai
senior tag
Bocs az OFF-ért, rossz fórumba ment!
[ Szerkesztve ]
iPhone11; iPad Air 3; Lenovo Yoga 510-14ISK i3-6006u 8gb
Új hozzászólás Aktív témák
Ajánlott adathordozók az összefoglaló alján.
Társtopikok:
• Pendrive probléma
• Pendrive irás-olvasás sebesség
• SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Nők, nőügyek (18+)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Napelem
- DIGI internet
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Kompakt vízhűtés
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- További aktív témák...
- Seagate Exos 7E8 8TB - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - 100/100 -as - Eladó! 36.000.-
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Golden Series Silicon Power microSDXC 32GB UHS-I V30 (SP032GBSTHDV3V1HSP) + ünnep alatt is
- Western Digital 8TB RED PRO - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest