- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
d900t
senior tag
válasz
->Dzsony<- #4633 üzenetére
Mindenképpen működni fog, legfeljebb kisebb méretre tudod megformázni. 32giga fölé semmiképp sem fogsz tudni felmenni. Egyébként meg nagyon esetleges. Mi lenne ha vennél egy kis méretű használt vinyót valakintől. beleteszed kipróbálod és ha ok, kifizeted.
-
Declare
őstag
válasz
->Dzsony<- #4655 üzenetére
Én a helyedben küldenék a problémáról egy mailt a notebook.hu nak, mindig nagyon segítőkészek voltak, minden hülye kérdésemmel kapcsolatban
-
RudiG
tag
válasz
->Dzsony<- #4655 üzenetére
Sajnos fogalmam sincs róla, minden esetre érdekes kérdés. Nekem 1x egy MM-os eladósrác azt mondta, hogy a laptopjával nem tudtam megformázni a külsö 250GB-os vinyoját és kiderült,hogy azért mert XP Home volt rajta (egyik XP Home-os géppel sem seikrült neki) és XP Prof -os gép meg simán lenyomta...
-
->Dzsony<-
tag
válasz
->Dzsony<- #4633 üzenetére
Hm... gondoltam tudjátok és válaszoltok.
Legalább mondjatok egy másik topicot ahova irjak.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- PlayStation 5
- Autós topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- MSI Thin 15 Gamer laptop makulátlan állapotban, 2,5 év garanciával, ingyen kiegészítőkkel.
- Garanciális! ASUS Zenbook Notebook! 13" OLED / i7-1065G7 / 8GB / 512GB SSD
- Lenovo ThinkPad X13 Gen4 Laptop! Intel i5-1345U / 16GB DDR5 / 13.3" WUXGA
- Lenovo ThinkPad X1 FOLD! Hybrid laptop! Hajlítható OLED kijelzős (2048x1536)! BeszámítOK!
- ASUS TUF Gaming F16 (2024)
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! Dell Latitude 3420 - i5-11GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest