-
LOGOUT
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hexetra
tag
Sziasztok
Esetleg erre.. valamiféle ötlet?!
Lenovo IdeaPad Y700 16gb rammal, 275 ssdvel
Ezekről, vélemény?
-
Hexetra
tag
Sziasztok
Világ életembe pc gamer (mmorpg, dota, néha single player de viszont mindig 24/7 ment a gép) voltam, de külföldre való költözés miatt, muszáj vagyok valami komolyabb laptopot vennem, de igazából 0 tapasztalatom van velük, csak annyi, hogy egy 80e forintos acer laptopot kaptam kölcsönbe és azt használtam és ez online tvzésen kívül nem sok mindenre jó.
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
- 2héten belül
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
- ~300e +/- 50
(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén)
- játék (ritkán inkább) filmezés, classic internet use
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
- főképpen dota, és mmorpg de egyre ritkábban..szeretem a szépet!
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
- ami ebben az árkategóriába jónak számít, igazából lővésem sincs.
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
- néha repülőn, egyébként nem sokat fog mozogni
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
- valami windows.
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
- SSD és HDD is, ram ilyen 8?! körül gondolom, optikai meghajtó pedig nem tudom, hogy mennyire hiányozna-e.
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
- webkamera igen, hdmi igen
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
- nyitott vagyok bármire, mivel ötleteim sincsenekElőre is köszönöm nektek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- ThinkPad T15p Gen3 15.6" FHD IPS i7-12800H RTX 3050 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- HIBÁTLAN Macbook Air 15 M3 8/256 Ezüst 100% akkumulátor
- Akciós áron eladó ÚJ HP Dragonfly G4 /I7-1355U/16 GB/512 SSD/13,5"/FHD+/400nit/onsite garanca
- Szuper áron dobozos Asus Vivobook Pro 16 /i7-12650H/16 GB/512SSD/RTX 3050TI 4GB/Gari/
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest