Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
-
LOGOUT
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vdr17
friss újonc
Sziasztok,
1. Mikor lenne esedékes a vásárlás? - következő fél év
2. A gépre szánt összeg forintban? - 160-200e
3. Felhasználás? - programozás (Visual Studio, Unity) a lényeg, hogy a laptopot hordani szeretném magammall munkába, egyetemre. Van egy "gizdább" laptop otthon, de az nagy és nehéz, ezt a másodikat kifejezetten hurcibálásra szeretném használni
4. Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? - játék nem lesz rajta
5. Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? - utazás miatt jó lenne a standard 15-16 col, kisebb csak azért nem, mert vakegér vagyok
6. Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? - sokat lenne hordozva, bár utazás közben (vonat, stb) nem tervezném használni
7. Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.) - Windows
8. Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége? - ezt az infót arra bízom aki ért hozzá :S
9. Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…) - nincs
10. Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? - elsősorban új gép érdekel, aztán lehet a kívánságaim túl nagyok
Téma összefoglalót elolvastam, nem "munkaállomást" szeretnék (arra tényleg megvan otthon a gép) csak egy kis hurcibálható opciót szeretnékElőre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bestbuy játékok
- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- ÚJ !! MacBook Pro 14.2" INCH (M4 PRO - 2024) 14C / 20C / 24 GB / 1 TB / 100% AKKU - Magyar
- Lenovo Thinkpad P15v Workstation Laptop -50% i7-10750H 6Magos 16/512 Intel UHD Graphics FHD IPS
- Új HP Victus 15-fa Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i5-12500H 16/512 RTX 4050 6GB 144Hz
- Új Asus TUF GAMING A17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -30% Ryzen 5 7535HS 16/512 RTX 4050 6GB 144Hz
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest