- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
debcamp
aktív tag
válasz
laszlobak #111163 üzenetére
(1) "Megérted, vagy nem, a lényegen nem változtat:" a mondandód stílusa (volt) a probléma forrása, nem az amit tartalmazott. Jól tudom milyen gépek vannak magas szintű felhasználásra, de ide most nem ez kell. Annak idején én is elvégeztem az egyetemet, tanultam és dolgoztam CAD programokkal 2 és 3 dimenzióban is egy olyan akkori 150-200k-s laptoppal ami a mai 150-200k-s darabokhoz képet sehol sem volt teljesítményben. Akkoriban az volt az adott szint és mégis működött és használható volt, nem kellett 6-800k-s gép..
Ahogy egyébként szerintem most sem kell, mert mint írtam válaszban, korántsem pro a felhasználási terület, épp csak ismerkedik és tanulja a dolgokat.
Plusz linkeltem mind2 program igényét.. Pentium volt, 2Gb ram meg ilyenek.. lásd újra ACAD 15 CorelDraw
Ebből kiindulva gondoltak arra a szerencsétlen gépre.. i3, 4Gb ram stb.. ismétlem, NEM hozzáértőként.. és mondjuk meg, nem volt hülyeség, mert igazuk van.. Az ott leírtakhoz képest jobb a gép (cpu,ram) gpu meg hogy directX legyen.. na ez sokat mondó. Az másik dolog, hogy (ha) valóban kellenek durvább erőforrások is, persze.. de akkor szólj az Autodesk-nek és a CorelDRAW-nak, hogy nem fedi a valóságot avagy pontosítsanak.(2) Nincs semmi gond, hogy egy ilyen keretet lőttek be. Nem értenek hozzá és mondtak vmit, plusz amit az előbb írtam, laikus következtetésük volt.
(3) Most akkor ezeken a gépeken dolgoznak vagy sem? (kiemelem, ha már elsőre nem ment
)
Azt mondod ezeken a gépeken dolgoznak (vagyis az általad linkelt oldal 2-3, sőt 8 ezer dolláros gépein, Pl: HP ZBook 15-17, Lenovo ThinkPad W540-550, Dell Precision M3800-6800, stb).
Kérlek mutasd meg azt a több százas/ezres diák tömeget akik tanulmányaik elkezdésével ilyen gépekkel vannak felszerelve? Mondod, hogy a cég kifizeti nekik.. milyen cég? Iskoláról, tanulmányi időről volt szó, még most tanulja amit kell... A anyu és apu venne gépet a gyerekének.. nem vmi cég az alkalmazottainak, mint munkaeszköz (ami egyébként sem lesz az alkalmazotté, a cég tulajdona).. kicsit más a büdzsé, nem?
Szóval akár új vagy használt, akkor csak nem ezeken a gépeken tanulnak/dolgoznak, igaz?(4) Örülök az autódnak. Boldog és balesetmentes kilométereket!
De engedd meg hogy kiemeljem az utolsó mondatod egy részét:
"..azért, mert egy élet munkájával a család mellett ennyit tudtam félretenni!"
Nos képzeld, azt a kevéske kis 150k-t is lehet ők így szedték össze, hogy a lányuknak megvegyék a gépet, hogy tudjon tanulni.. netán majd dolgozgatni rajta vmit.Részemről nincs harag, értem én és ők is megfogják.
Attól ,hogy vki(k) nem ért(enek) valamihez, pl a számítástechnikához, nem kell lenézni és nem értelmesnek titulálni.. ha már itt vagy, lehet szépen is elmondani hogy nem igazán kivitelezhető amit szeretne. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- sziku69: Szólánc.
- Honor 400 Lite - szegény ember kameragombja
- Ukrajnai háború
- CPU léghűtés kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- FELTURBÓZOTT Dell Vostro 1015 (2,67GHz, 6GB RAM, 250GB SSD, gyors wifi) 2 órás akku, töltő, gari
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest