Hirdetés
Aktív témák
-
DeckardCain
senior tag
-
Crias
senior tag
Köszi szépen mindenkinek!
(#6847) Chaser
Igazából nem nekem kell hanem barátnőmnek (ő foglalkozik pályázatírással) csak könnyebb volt a E/1-ben megfogalmazni hogy mire is kellene.
A nagyobb monitor igazából az én gondolatom volt de ő is azt mondta hogy neki az feleslegesen nagy, nagy helyet foglal meg neki a keze már a kisebb gépekre állt rá (bár nem hiszem hogy nagyon nehéz lenne átállnia), mondjuk nem tudom mennyivel lehet az kényelmesebb mint egy 15,6-os. Hordozni igazából nem nagyon fogja csak ha ki kell mennie ügyfélhez, akkor egyszerűbb és gyorsabb a laptop mint a pendrive meg csak a saját környezetében tudja az esetleges kérdésekre a válaszokat megkeresni, illetve a pályázat állapotát megmutatni.
Meg neki most egy Dell inspiron 6400 -asa van és neki ez nagyon bevált csak már nagyon a végét járja, HP-vel csak annyi gondja van hogy ott a tapipadnál a gombok nem megfelelőek, bár az ajánlott modellnél nincs ilyenSzóval a lényeg hogy tudnátok ajánlani akkor egy 15,6"-os laptopot is amik a fentebb írtak alapján megfelelő lenne? (Mondjuk ő DELL vonalon gondolkozna de nem kizáró ok, tehát más tipus is játszik ettől függetlenül)
Illetve szerintetek melyik lenne a célszerűbb neki? megpróbáljam rábeszélni a nagyobbra?
Mert súlyban igazából nem sok különbség van közöttük ahogy néztem (bár már néha ez is nehéz neki). Igazából nagyrészt az irodában lenne a jelenlegit viszont cipeli haza is.Elnézést a hosszú Hsz-ért.
P.s.: Még 1 utolsó kérdés, a HP-nél az ODDhez ez volt írva DVD S-MULTI LS
Feltételezem ez DVD író ugye? mert a többihez az volt odaírva (DVD-RW +/- DL), bár gondolom manapság minden laptophoz DVD író adott, csak ez most feltünt.Crias
-
whited
addikt
sziasztok
ez jó vétel ugye?[link]Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
mgabor01
csendes tag
Sziasztok!
Régóta tervezem egy laptop vásárlását, és másfél hónapnyi böngészés után erre a két gépre szűkült le a kör (de ha esetleg tudtok hasonló árkategóriában, hasonló felszereltségű gépet amit bátran ajánlotok, szóljatok! )
[link]
[link]Főként netezésre, HD filmnézésre használnám, de szeretnék játszani az újabb játékokkal is (tudom, hogy ehhez már inkább egy 5650-es vga kell, de ez kiesik a rászánt keretből..). Eddig szinte biztos voltam benne, hogy a HP-t fogom választani, de tegnap rátaláltam erre a Samsung üdvöskére, és hát a gyengébb videokártya ellenére jól néz ki a 167 ezres árcédula..
Vélemények, ötletek, tapasztalatok?Köszönöm!
-
Chaser
legenda
válasz DeckardCain #6851 üzenetére
Akkor kommersz, mindent nem lehet ennyiért elvárni. Nekem eddig az n5010-é volt a legmeggyőzőbb.
Crias: Ha dellt szeretne lehet olcsóbb inspiron, drágább vostro vagy XPS. Az utóbbi 2 jó minőségű, de különösen az XPS. L501x XPS 203k iponban, bőven erős sok mindenre, széééép -bár ez szubjektív-, alu borítás, JBL 2.1, jó bill és tapipad...modern és a lényeg: 3 év helyszíni gar...gond esetén szerviz megy házhoz. Ha a teljes keretet ki akarjátok használni akkor ezt ajánlom. Meg ha ügyfelekhez viszi akkor se hátrányos hogy egy impozáns géppel jelenik meg.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Z86
őstag
válasz mgabor01 #6859 üzenetére
Van két további tippem:
Toshiba L650 ez csak mint esetleges alternatíva.
HP dv6-3150, persze AMD proci, gyengébb mint az intel, de ebben már HD5650 van. Ha pedig játszani szeretnél, ahhoz GPU kell nem CPU. A többi felsorolt dologhoz meg az AMD is bőségesen elég. -
spyduck
nagyúr
válasz DeckardCain #6848 üzenetére
Egy gondom van vele.. Ha egy hetet várok elhozom 115kért. Na mindegy ez már csak így szokott lenni.
Ez nem éppen megszokott dolog, h egy ilyen gépnek így lemegy az ára. -
_adaml21_
őstag
Nekem is kellene laptop, általános egyetemi felhasználóként. Ezáltal szempont:
- Strapabíróság! ide-oda hurcolás miatt
- Nem kell hogy ultra brutál játékokat elvigyen, bőven elég ha a PES-t esetleg FIFA-t nagyritkán TDU 2-t elvigye. Más igényem nincs ilyen szempontból.A pénz? Hát nem számít nagyon, de azért a lélektani határt 300nál ne lépjük túl, de az is érdekelne hogy 200-ig mit lehet kihozni ebből a témából.
-
Z86
őstag
válasz _adaml21_ #6867 üzenetére
A renewről néhány dolog [link] [link]
Ez a VGA: Nvidia GeForce GTX 280 / ATI Radeon HD 4870 asztali gépekre vonatkozó ajánlott hardver, notebookokban ekkora teljesítmény nincs, vagy eszméletlen drágán.
Első körben ezt mondanám: Dell L501x
Operációs rendszer kell? -
b-age
csendes tag
válasz trollreign #6811 üzenetére
Azt a figyelmetlen mindenemet!
Azt hittem ez az 5650-el szerelt gép...
Jogos, és köszi a (ki)javítást, vmint elnézést a baromságért...
-
T-unit
őstag
-
nrbii
tag
Üdv mindenkinek!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Notebook-vásárlás, az ár 100 és 120 ezer forint között lenne, amit rá tudnék fordítani. Ebből az intervallumból szeretném kihozni a legtöbbet.
Fontos lenne az anyagminőség és a teljesítmény, bár tudom, ennyi pénzből nehéz erőművet venni, de azért szeretném a legtöbbet kihozni belőle, ami az árba belefér.
Azt hallottam, az ASUS-ok anyagminősége nem a legjobb, viszont ahogy nézem az ajánlatokat, szinte az ASUS-okban van a legolcsóbb, de egyben legerősebb hardver. Nem tudom, mi lenne számomra a legjobb választás.
A felhasználási célterület főképp internetezés, e-mail-ezés, néha egy kis játék, persze nem a legújabbakkal. Éppen ezért talán a fontosabb tényező az a jó anyagminőség és a megbízhatóság lenne.Mostanság ennyi pénzből milyen notebook-okat szoktatok itt tanácsolni? Visszaolvasgattam sokat, de a piac gyorsan változik...
Amiket nézegettem:
ASUS K52JE-EX035D
DELL Vostro 1015-19Pl. az ASUS-ban Intel Pentium P6100 processzor van. Ez tulajdonképp milyen? Eddig leginkább a Core 2 Duo, i3, i5 szériákat láttam, de ebben P szériás Pentium van, de úgy tudom, ez is kétmagos. Ez milyen?
A Dell-ben a VGA aggaszt, ennyi pénzből nem jobbak az Ati megfelelő hardverei? Ez az Intel GMA 4500MHD mire elég?Köszönöm a segítő válaszokat előre is.
További szép estét!
-
Chaser
legenda
Ez ennyit nagyon nem ér. Láttam SaB-es asus gépet talán a radiumnál, 240k ez. De a lenovo i5-tel, 6GB rammal W7 nélkül is 200k, ha jól emlékszem amit te linkeltél az 180k körül van már.
nrbii: +1 az A530-nak. A p6xxx i3 HT nélkül. Tényleg sokat változott a piac, pár napja majdnem 10k-t esett az ára, 115k-ért dobálja a fujishop most.
bajnokpityu: Mellélőttél
-
nrbii
tag
Értem, köszönöm a segítséget, utánanézek még, nem tűnik rossznak. Ahogy olvasom, ez már a Siemens nélküli Fujitsu, és ez már nem rossz, ráadásul a garancia is 3 év.
Lenne még egy kérdésem, ha már Fujitsu, nem tudjátok, ennek az A530-asnak van valami fekete változata? Ez is nagyrészt fekete, de a billentyűzet résznél fehér... Valami még feketébbről nem tudtok?
[ Szerkesztve ]
-
misx
senior tag
Nincs feketébb, én viszont már olvastam róla, hogy idén (tavasz?) megjelenik az A531, annak már fekete billentyűzete lesz. Én nekem bejön a fehér bill., legalább kölcsönöz neki egy egyedi külsőt, most nézem az Euronics újságban ezeket a PB, ASUS, Lenovo notikat, mind ugyanúgy néz ki, nyakig fekete.
-
Chaser
legenda
Van fekete, AH530 néven keresd, de az csillogós felületű és nincs is ilyen kiépítésű verzió belőle, az említett A531 meg csak eztán jön és drágább lesz az is, abban már az új SaB procik lesznek.
szerk: 115-ért az A530 ajándék, azt kell megvenni. Sokkal elavultabb hw-t és kisebb minőséget kapsz 100-110k-ért max 2 év garral.
[ Szerkesztve ]
-
Dr.gonzo
tag
Sziasztok.
Megyek ki Angliába dolgozni és kellene egy olyan gép amivel kintről tudok majd Rift nevű játékkal játszani. Az adataimban leírt géppel full HD-ben játszom. persze nem kell full hd.
Olyan gép kellene ami Felbontás: 1366x768-ba elviszi a játékot. A családban van egy olyan gép amiben ATI HD 3200 van. És azon megy 1366x768 10-20 Fps produkál low-n. Nem is ez a baj. csak beírtam ,hogy tudjatok viszonyítani. Persze minél olcsóbban szeretném megúszni. Itt ez az MSi elég ,de ha lehet még olcsóbban ennél az itthoni gépnél jobbat venni. várom az ötleteket.E7300 [3.2 Ghz], 4 Giga Kingmax, Gainward 9800GTX+, Xilence 480 W táp, Gigabyte GA-EP31-DS3L,
-
Dr.gonzo
tag
GeForce 310M vagy esetleg Radeon HD5470? nem tudom melyik a jobb.?? vagy ezek mennyivel jobbak mint egy hd3200?
E7300 [3.2 Ghz], 4 Giga Kingmax, Gainward 9800GTX+, Xilence 480 W táp, Gigabyte GA-EP31-DS3L,
-
Buda76
senior tag
Sziasztok!
Laptop vásárlását tervezem. A keret összeg 150k, nagyon indokolt esetben 160-170k.
Az elképzelésem egy i3-mas intel cpu, micel a c2d-k ahogy nézem már igen elavultak, viszont egy i3 minden emberi igényre elég.
Ehhez kellene egy használható videokártya, amin egy CoD4 élvezhetően elfut. Lehet radeon vagy nvidia vagy bármi, nem nagyon tudok kiigazodni a laptop IGP-k világában, esetleg egy idevonatkozó leírást, tesztet is mutathatnátok.
Gyártók tekintetében is tanácstalan vagyok.A válaszokat előre is köszönöm!
-
Z86
őstag
válasz Dr.gonzo #6884 üzenetére
Végül is ezeken már biztosan elfut korrekt minőségben. Ha választani kell, inkább az i3-as.
Viszont írtad, hogy külföldre szeretnél menni, ezzel kapcsolatban nem tudom, hogy miként működik a garancia, talán majd jön valaki tájékozottabb és megmondja.
Minden esetre mondok még kettőt, ami szerintem jobb minőség, mint a fenti asus modellek:
Lenovo B560A
Toshiba L650, erre nemzetközi garancia van[ Szerkesztve ]
-
Mike66
csendes tag
Hello!
A HD5730 mennyivel erősebb mint a HD5650?? Emberi felhasználás mellett (azért játék lenne bőven) lehet szükség 6-8GB RAM-ra??
THX!Acer Aspire 5942G :D + iPhone 3GS 32GB :P
-
T-unit
őstag
Bocs nem tehetek róla iponon ilyen gyenge a választék már mióta(más 10boltra nem volt időm ránézni), de ha amit linkeltél lehet is ott kapni 240k-ba, valóban nem kérdés a dolog.
De h énis kérdezzek komolyabb thinkpad szakiktól ha akad: T43 ma még megér max 80k-t ha hibátlan állapotú,1órás akksi, magyar bill? Mégiscsak kerek 5éves gép...haver max 100k-ba vesz napokba vmi komoly üzletit, hardver másodlagos, minőség/support a lényeg neki.
[ Szerkesztve ]
üdv.
-
Szólista
senior tag
Sziasztok!
Kollegám akar venni egy laptopot.Max 100e a keret,lehetöleg új,online játékra kellene.(Farmville)Semmi különleges nem kell,wifi elöny ha van benne.
14-15" a kijelzőméret.Gondolom 2magos proci és min 2GB ram az alap.Az aksiidő nem kell,hogy hosszú legyen(elég a 1,5h) az esetek 95%-ban áramról fog menni.Oprendszer nem lényeges.Nem vagyok normális. Na és?!
-
SShadow
aktív tag
Azt mindenki tartsa szem előtt aki N5010-et ajánl vagy tervezi a vásárlását, hogy:
EBBEN A TÍPUSBAN AZ ATI 5650 ALACSONYABB ÓRAJELLEL ÜZEMEL AMI KB 20-25% TELESÍTMÉNYBELI LEMARADÁST JELENT!
(Pl egy LENOVO Y560 amibe 5730van ez a szám még nagyobb)
MAGYARUL JÁTÉKRA NEM IGAZÁN JÓ!
Tényleg jó az ára és a 3év gari de ezt mindenki tartsa szem előtt.
Akinek a játék is fő szempont egy laptop vásárlásánál az inkább válasszon más típust.
Szerintem jobb vétel akkor az Y560 vagy az Fujitsu AH530, Satelite L650 vagy pl az ACER-ekben is magasabb órajellel üzemel a VGA.Még valami akit érdekel találtam egy videót az új LENOVO Y570-ről
Ezek szerint esélytelen hogy 300ezer alatt legyen az árahttp://www.youtube.com/watch?v=CsPGujAXhYo
-
T-unit
őstag
-
SShadow
aktív tag
Mármint az nem jó kijelentés hogy az UNDERLOCKED GPU lassabb????
Pedig az!!!!!!
Tudom mit akartál mondani csak rosszul írtad.
Amúgy igen lehet vele játszani kisebb beállításokkal, de pár 10esért kapsz +1GB RAMMAL és rendes órajelen járó 5650-el szerelt gépet!!!Amúgy a gémer gépek szerintem minmum 5850-el szereltek legyenek DDR5-ös mem-el
[ Szerkesztve ]
-
SShadow
aktív tag
válasz trollreign #6897 üzenetére
A Toshiba is 450MHz-el szereli a HD5650-et.
Na ezt viszont nem tudtam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
Aktív témák
Hirdetés
- Sweet.tv - internetes TV
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EA Sports WRC '23
- Autós topik
- Bestbuy játékok
- Ukrajnai háború
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Lenovo Thinkpad Pro Dock 40H dokkoló 135W-os tápegységgel
- Újszerű HP Elitebook 840 G7 (256SSD, i5, 16GB RAM)+ ajándék új ASUS gamer füles
- Lenovo Thinkpad P52 üzleti profi laptop, szép állapotban, I7 8850h erős processzor, 512g
- Újszerű ASUS TUF A15, Ryzen 7, RTX 2060, 1TB SSD, 32 GB RAM, 144 Hz FHD minden gyári tartozékkal
- Új 0km-es garanciás asus rog strix scar i9 13980hx rtx 4070 32gb ram
- HP 250 G6 i7-8Gen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest