Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
Aktív témák
-
SShadow
aktív tag
Háát ez így nem teljesen igaz, mivel te is álltalánosítasz!
Nekem volt több Acer gépem is a CharlieDrop kolléga álltal említett 5315-ből nekem is van kettő is és 3,5év alatt semmi baja!
Volt 5735Z-m és egy 5942G-m is (ez utóbbit csak ajánlani tudom mindenkinek!)
Szóval összevetve minden egyik géppel sem volt semmi baj így bukik az sokak álltal említett "kifogtad a jót" kategória!!! -
bajnokpityu
félisten
-
Z86
őstag
Gondolom annak, hogy sok helyen ezeket a gyártókat preferálják mindenféle egyéb okai is vannak. A legfontosabb talán az, hogy ha az árat és a papíron leírt tulajdonságokat nézzük akkor sok esetben ezen termék kerülnek ki győztesen. A vásárló csak ezt látja, így ezeket veszi.
-
PainKiller13
őstag
Ez így van, nekem Toyotám van ami ugye japán, legjobb autókat ott gyártják, de a németek is ott vannak a ranglétrán (audi,bmw). A Fujitsu Siemes volt német-japán ha jóltudom, de mivel a Siemens(német) kivált(megszűnt) ezért marad a Fujitsu ami japán. BTW van itthon egy 4 éves Fujitsu Siemens laptop, napi 8-10 órát nyüstölve állandóan hurcolva és az ég világon semmi hibája. Anno tescoban került 100ezer hufba. Persze a mostani Fujitsu-k már csak kinézetre is látszik hogy jóval minőségibben, de a régi combo cég is tudott jót tervezni(persze volt sok selejt is).
Aktív témák
Hirdetés
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest