Hirdetés
Aktív témák
-
veterán
válasz hugobossi #1797 üzenetére
Az i5-ös akkor jobb, ha energiatakarékosabb gépet akarsz (talán) nagyobb akksiideje van a turbo boost miatt.
Am itt össze tudod hasonlítani őket, (majdnem) ugyanazt tudják.
notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.htmlA 7200-es HDD-vel szerelt gép azonban gyorsabb, az biztos. De talán picivel hangosabb is a merevlemeze.
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
veterán
-
veterán
válasz London26 #2032 üzenetére
Media Markt, Elecrto World, Photo hall, Saturn... esetleg addig járod az üzleteket, amíg fel nem fedezel egy Lenovo Ideapadot.
A típussszám nem kell egyezzen, ha csak megtapogatni akarod. Úgyis a hardver cserélődik csak, a külső nagyrészt ugyanaz.
Webshopokban ha már megrendelted, megtapogathatod, de illik átvenni is.A530-as melyik felszereltséggel?
De mindegy, mert abban csak Inteles grafikai megjelenítő van, nem alkalmas játékra. Illetve csak nagyon korlátozottan.Notit keresel?
Mennyi pénzt szánsz rá?
Mire akarod használni?
Írd le, majd keresnek itt Neked megfelelőt.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Tristis #2038 üzenetére
Gondolom ezek közül válogattál:
http://ipon.hu/webshop/group/dell/2698/2Core i3-as procival szereltet keress.
Nem csillogó kijelző.. hát ez elég ritka ma már.
Nagy akksi.. hát ebben majd valaki más segít, én nem vágom az egyes notik akksikapacitásást (pár netbookét kivéve).
Jó hangszóró.. átlagnotinak sosem volt jó hangszórója. Nekem Harman Kardonos Toshibám van, de azt 200ezer alatt nem kapsz. Tessék beérni az egyen-hangszórókkal.
Jó bill. kis kézhez.. erre sem tudok mit mondani, nekem nagyjából t×kmindegy, mekkora billentyűk vannak egy gépen.A 140-160ezer közötti tartomány viszont belövi a kategóriát:
ipon.hu/webshop/product/_dell_inspiron_n5010_piros_
ipon.hu/webshop/product/_dell_inspiron_n5010_piros_
ipon.hu/webshop/product/_dell_inspiron_n5010_piros_Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
veterán
válasz vapour01 #2040 üzenetére
Mit szólnál egy ilyenhez?
ipon.hu/webshop/product/_dell_inspiron_n5010_kek_di5010HD5650-es VGA. Ez eléggé vadállat a Core i3-as proci mellett.
Nagyjából ennyibe kerülnek a HD5470-es VGA-val szerelt típusok is, azonban azok jelentősen gyengébb VGA-t tartalmaznak. Ez mintha egy újabb modell lenne, nem is emlékszem rá, h ilyen VGA-val is szerelték ezeket. Talán újít a Dell. Legyen Tiéd az elsők közt egy ilyen újabb VGA-s típus.
Oprendszeres gépet 160ezerért ne is keress, vagy be kell érned egy játékra nem használható VGA-val. A döntés a Tiéd.HDMI kimeneten tudsz rákötni külső monitort, ahogy írta már itt valaki lejjebb.
-
veterán
Ezt el lehet mondani az összes hasonló felszereltségű és ebbe az árkategóriába eső notiról. Ha valaki nem tud vigyázni rá, akkor szánjon többet egy ugyanilyen hardveres kiépítésű, de strapabíró gépre.
160ezerért nem nagyon van játékra is alkalmas magnéziumházas HP 3év garanciával.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Oprendszerrel egy gép általában úgy 20ezerrel több azonos kiépítéssel.
Én nem támogatom az oprendszer nélküli gépek forgalmazását, de ha 160ezerért a legjobb hardvert keresi, akkor ne oprendszeres gépet vegyen; vagy ne keseregjen utána, ha nem fut majd a kedvenc játéka minimum grafikán se az Intel GMA4500-on.Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
veterán
Na, írtam az Iponnak, megkérdeztem HDMI tényleg nincs-e rajt, (illetve egyéb képkimenet); valamint nem elírás-e a HD5650?
Am megnéztem a Dell oldalán is, de nem találtam a HD5650-re infót. De nem lepődnék meg, ha kiderülne, h ez egy új modell.
Viszont tuti, h van rajt HDMI (vagy Displayport), ennyire nem h×lyék a Dellnél, h lehagyjanak róla egy ilyen fontos csatit. Meg a képen is mintha pont egy HDMI csatalkozó lenne a két jack mellett.
Inkább a memórián spórólnak, csak 2GB van elég sok modelljükben. Tudom, h kevés, de ezt könnyebb bővíteni, mint egy VGA-t.Samsungnak volt olyan modellje, (ami csak egy számjegyben különbözött), és az egyiken volt HDMI, a másikon nem. De Dellnél az összes 5010-esen van (szerintem).
-
veterán
-
veterán
Hát, az eMachines oldalán nincs feltüntetve.
De van ott egy tel.szám, amin megkérdezheted, esetleg egy e-mail cím is.
Drughi:
Valaki már írta ma, h mennyire gagyi ez a Dell, hát én nem tudom mi a bajtok, ez egy jó noti. Volt már a kezeim közt, igaz nem sokat, de nekem nem tűnt fel, h nyeklene-csuklana, elégedett voltam vele.
Az, h a fedél nem rögzül lecsukáskor, ez valami új trend lehet vagy mi, az én A500-as Toshibámon is ilyen. Nekem se tetszik ez a megoldás, de azért ettől még egy jó gépnek tartom.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
válasz CHIPman #2081 üzenetére
Válaszoltak az Iponból a 165ezres HD5650-es Dell gépcsaláddal kapcsolatban:
http://ipon.hu/webshop/product/termek/167556"Szia,
a nagyker infóit használjuk fel a leírások készítéséhez. Eszerint
nincs rajta HDMI kimenet, és a videókártya típusa HD5650. Ennek
ellenére van hogy már csak a helyszínen nálunk derül ki, hogy az
adatok még sem stimmelnek.Üdv,
-
iPon Computer Kft"Tudom, h privit nem teszünk közre, de ez nem szokványos üzenet.
Hmm... ha valaki ismeri az Ipon honnét szerzi be a Dell gépeket, kérdezze már meg a forgalmazót, h akkor ez most HDMI-s e?
Rákerestem neten, tuti, h HD5650-es van benne, nem elírás ez.
3 féle VGA-val szerelik őket, HD5650/HD550v/HD5470, (illetve hát az Inteles GMA4500-al, az újabbakat meg a GMA HD-vel).Valamint más weboldalon is megtaláltam e notit, (2 helyen), ott HDMI is fel volt tüntetve a kimenetek közt. Többet nem tudok hozzászólni.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz vapour01 #2208 üzenetére
Inkább ezt:
ipon.hu/webshop/product/_dell_inspiron_n5010_fekete_di5010Majdnem ugyanaz amit kinéztél, de olyan VGA van benne, amivel nagyon jó minőségben futnak a játékok.
most csak feketében van az Iponnál, de biztosan lesz más színben is még, ahogy Drughi is írta.
Ramot meg veszel hozzá még majd, tudtommal ezekben egy darab 2GB-os modul van csak, direkt a könnyebb bővíthetőség miatt.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz oscar85 #2216 üzenetére
Ezt vedd meg:
ipon.hu/webshop/product/_dell_inspiron_n5010_fekete_di5010Jobb a VGA benne, mint amit Te néztél ki.
-
veterán
Mazohista vagy, h egy vacak P320-as procitól vársz majd "ugrásszerű teljesítménynövekedést"? Ezek a gépek sem fogják beváltani a hozzájuk fűzött reményeidet, sőt, még 130ezerért sem kapsz jobbat.
A VGA (545v) még úgy ahogy teljesítene, de az a proci (P320) harmatgyenge.
A HD4200 meg egy alap integrált "képmegjelenítő".Ha nincs 110ezernél több pénz rá, inkább vegyél használt gépet, itt az aprók közt sokszor van HP, Dell is:
hardverapro.hu/aprok/hardver/notebook/asztali_notebookok.php
Esetleg úgy vegyél, h számítsák be ezt a mostanit is.Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
veterán
Ezekből keress:
ipon.hu//Core_i_3_notebooks.html
Állítsd be a növekvő árat, úgy könnyebb eligazodni.Mivel Neked játék egyáltalán nem lényeg, az emelt tudású VGA-kat kiszedtem a listából. Nézd át melyik felel meg árban, ill. felszereltségben (ram, gari, csatlakozók).
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Ne haragudj, de igazán linkelhetnéd őket. Nem gondolhatod, h ezeket majd kikeresi valaki, és összehasonlítgatja linkek nélkül.
Ezeket amúgy nézte már ismerősöd?
t-mobile.hu/lakossagi/akciok/akcio/karacsonyi_akciok/mobilinternetvodafone.hu/lakossagi/internet/aktualis-ajanlatok/notebook-akcio
vodafone.hu/lakossagi/internet/aktualis-ajanlatok/laptophu
http://www.laptop.hu/index.php?q=mobilinternet/vodafone-mobilinternet
http://laptop.hu/Pannon.. izé, Telenornak nem találom a notis szekcióját.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz CHIPman #2229 üzenetére
Nos, részemről a T4400/T4500-nál kezdődik az a kategória, ami használható netezésre, zenére, filmekre, Officera, meg úgy általában mindenre.
Ez alatti gépet 2010-ben nem vennék, és nem is ajánlok.
Ami ennél jobb az a T6600, ami még jobb az a P8400/P8600.Ám nemrég megjelelent a Core i3, amiből a legkisebb is veri a T6600-at, illetve megegyezik a P8600-al, ráadásul megfizethető.
Sz'al nekem aztán teljesen mindegy, ki mire költi a nehezen megkeresett pénzecskéjét, de elkölteni ~100ezeret egy lassú procival szerelt gépre szvsz teljesen felesleges. Akkor inkább 1-2 hónapig még nem veszek gépet, hanem teszek még hozzá pártízezret, és egy olyan gépet veszek, amit hosszútávon tudok szüttyögésmentesen használni.
-
veterán
válasz donbos12 #2247 üzenetére
Nekem A500 1DN van (T6600 + GT230).
Ez is visz sokmindent, elég szép grafikával, de már erősen elavult, sőt, akkor is az volt, mikor beszereztem (erősen akciósan).Az 1EE már Core i3-as, és GT330-al van szerelve.
Megenne a sárga irigység egy olyan gépért.De ezeknek a Toshibáknak a Harman/Kardon hangszórók az erősségei, nem a hardver. Ez emeli ki a többi laptop közül. Ha van igényed ilyen hangzásra, akkor jó vétel, ha botfüled van akkor 200ezerért vehetsz sokkal jobb CPU/VGA párossall rendelkező gépet is.
Ismered ezeket a listákat?
notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.html
notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.htmlMég valami: a legtöbb noti képernyője csak HD Ready felbontású (1366×768). Ez amolyan 1024×768-at jelent szélesvásznú kiterjesztéssel. Valljuk be, ez nem egy nagy kunszt, ezt már a 6600GT is teljesítette 128MB DDR3 rammal. Ennek köszönhetően a monitorok natív felbontásán sok játék elég magas grafikai részletességgel játszható.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Képletesen értettem.
Gondoltam (pélybarnásan szólva) majd "átjön".Arra céloztam, h szerencsére ebben az esztelen teljesítményhajhászásban a monitorok felbontását nem növelték ezzel arányosan.
Emlékszünk még a 16:10 bejövetelekor a növekvő felbontásokra, ugye?
1280×800-->1440×900-->1680×1050-->1920×1200..
Ezek közül az első kettőt simán ráerőszakolták a 15"-os monitorokra, néha még a harmadikat is sikerült. Aztán csodálkoztunk, h a notikban hiába fejlődnek a VGA-k, natívban egyre kevesebb FPS-t kapunk.
Szerencsére a HD Ready szinte standard lett, és gyakorlatilag a videokártyák tudása "nem vész el' a túlságoan nagy felbontású monitorok erdejében.Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
veterán
válasz trollreign #2265 üzenetére
Ők általában nem játékos notit keresnek.
Am igazad van, csak én bak vagyok, túlságosan racionálisan gondolkodok.
Boxi88:
Linkelhetted volna, ne kelljen már keresgélni.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
válasz peti001 #2261 üzenetére
Ezek közül tetszik valamelyik?
ipon.hu//Core_i_3_notebooks.html
Mivel Nálad a VGA nem számít, (csak alap HD képes "képmegjelenítő" kell, ugye?), ezekben csak az van; amiben különböznek az a memória mérete, garanciaidő, és mindegyik Core i3 processzorral szerelt, ami magasan veri az általad kinézett gépben levő procit.Ha pici játék is kell, akkor esetleg ezek még 150ezer közelében:
ipon.hu//Core_i_3_notebooks_HD5×××_vga.html[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz martin13 #2264 üzenetére
Dell, Core i5, 4GB DDR3, HD5650, 500GB, 3 év gar
Toshiba, Core i3, 4GB DDR3, 320GB, HD5650, 2 év gar, Win 7, Blu-ray RW
De majd még jönnek mások, és ajánlanak.
CHIPman:
Tökéletes választás.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Tényleg csak annak van ablaka:
n5010 képekbenJavíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
veterán
-
veterán
upszilon1
Végigolvastam a topicot, látom a mai nap erről a Medion gépről szólt. Hát igen, nehéz nyugodt szívvel azt mondani rá, h "csak nyugodtan vedd meg".
Felszereltsége egész jó, P6000 egy egészen új architektúrás proci, ahogy már írták itt. Intel HD-s grafika az a procihoz "tartozik", alap HD filmezéshez, il. egyebekre bőven elég (erre lett kifejlesztve). 4GB ram még soknak is mondható (Samsung memóriamodulokkal), ebben az árkategóriában a gyártók általában ezen szoktak spórolni. 500GB merevlemez, ez is a mai trendeknek megfelelő nagyságú, és a csatlakozói is rendben vannak.
Adnak még hozzá egy Windows 7 64bit oprendszert, ez is jó.Az Office viszont csak próbaverziós, itt írják is ("Szoftver" fülre kattintva).
"Ha Ön az előre telepített Office 2010 alkalmazások valamennyi funkcióját használni szeretné, kérjük, vásároljon hozzá termékkulcs kártyát vagy vegye meg az Office 2010 termékcsomagot."Azt még tudnod kell, h a többiek által belinkelt Ipon egy Etalon az "infós" boltok közt. Ez nem csak egy zugwebshop, ez A sztech bolt. Egyébként van üzletük is, a Thököly út/Hungária körút kereszteződésénél, garanciális ügyintézéssel is foglalkoznak., és személyesen is át lehet itt venni a termékeket.
Ebben az írásban is megemlékeznek róla.Amint azt más is írta, érdemes egy Media Markt, Electro World, Saturn, Euronics, stb boltot felkeresni, és ott kézzelfogni a kiállított gépeket, aztán amelyik megtetszik, azt Iponból megrendelni, valószínűleg amúgy is ott lesz a legolcsóbb.
Én nem szoktam Aldiba járni, nem tudom, ott ki van bontva egy, és azt lehet próbálgatni egyáltalán?
Aztán adnak még mellé egy halom teljes, ill. próbaverziós szoftvert, a próbaverziósoknak nem sok értelme van, a teljes verziósak meg a netről is letölthetők/helyettesíthetők, úgyhogy ez csak amolyan marketing.
Összegezve, a gép felszereltsége jó, mivel oprendszer is van hozzá, megéri az árát, ennyiért nem nagyon van hasonló "márkás" gép; DE azt tudnod kell, h erről a márkáról nem tudunk semmit, csak azt, h egy erősen megtépázott hírű gyártó termékeinek olcsóbb reinkarnációja.
Medionról a Wikipedián kideríthető, h egy nagy német "konszern", olyan mint a Daewo, mindennel foglakozik hűtőtől a mikrón át a szgépig, (bár egyelőre kocsit még nem árul), és saját márkanév alatt értékesíti termékeit nemzetközi multi-kereskedelmi cégek hipermarketeiben.
Ezekről a termékekről meg általában a silány minőség ugrik be elsőre, nem a megbízhatóság.
Ha nem lenne 3 év gari a notira, kapásból lebeszélnélek én is.
Így csak annyit mondok, ha nincs keret jobb/drágább notira, akkor megpróbálkozhatsz vele, és amint itt többen javasolták, írhatsz a Logoutra egy írást róla.
Reméljük a legjobbakat.Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
veterán
-
veterán
-
veterán
Ez egy jó noti.
Ennyi pénzért pont azt kapod, amit max. bele lehet pakolni egy gépbe.
Valaki pont nemrég kérdezett hasonló gépek felől: #2395bdfhz:
Talán mert oda nem néznek be annyian, mint ide. Van, h napokig nem érkezik hozzászólás a gyártóspecifikus topikokba. Egyébként megkérdezte ott is ugyanezt.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz B-L-A-C-K #2427 üzenetére
Esetleg ez?
ipon.hu/webshop/product/_dell_inspiron_n5010_fekete
Plusz 6ezer hozzá még 2GB ram.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Ezeket nézd át, proci mindegyikben Core i3-as, VGA mindegyikben alap HD képes Inteles, és mindegyik 15"-os HD Ready. Amiben különböznek az a memória mérete, merevlemez mérete, illetve garanciaidő hossza.
Ajánlom a Dellt, mert arra 3 év garancia van.
A bolt (Ipon) a lehető legjobb, és személyesen is át tudod venni.
Itt már szóba került a hsz közepe felé.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
-
veterán
válasz B-L-A-C-K #2439 üzenetére
Hát 150-170ezres keretet mondtál.
Tessék:
http://ipon.hu/webshop/product/_asus_k52jb_sx072d/157425http://ipon.hu/webshop/product/_asus_k52je_ex232d/164335
http://ipon.hu/webshop/product/_asus_k52je_ex232d/164335
A Dellt azért linkeltem ,mert az mostanság a Best Buy.
A HD4570/HD5145/HD5470-es videokártyáktól messze jobb VGA van a Core i3-as proci mellett, és mindössze 165ezer, ráadásul 3 év gari van rá.Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
veterán
-
veterán
-
veterán
huhh.. reméltem, h észreveszed, h a smiley egy link.
Én is csak nemrég vettem észre, lehet eddig nem is volt ott, de nagyon jól beállítható szinte minden paraméter. Így pár napi használat után jobbnak tűnik, mint más oldalak keresősegédlete.
-
veterán
-
veterán
válasz appleGjuice #2460 üzenetére
Akkor majd veszel még hozzá, ha a keret engedi.
6ezer Ft hozzá még 2GB ram.Olvass vissza pár oldalnyit; ez a Dell éri meg most a legjobban a piacon.
Továbbra is kérdezem, Acerre mennyi garancia van?
1 év? Ok. És mit csinálsz a picivel több rammal, meg az alig gyorsabb processzorral, ha egy/másfél év múlva elhalálozik valamelyik alkatrésze? Acer hajlamos kinyiffanni gari idő lejárta után.
Nemrég a játékos gépekben még T6600, meg P8400/P8600 proci volt. Nos, a legkisebb Core i3-as proci teljesítménye is megegyezik a P8600-al. A többi ennél csak nagyobb. Konklúzió: ha gamernek csúfolt gépeket T4500, T6600-as procikkal is szerelnek még manapság is, akkor a legkisebb Core i3-as procis gép bőven ki fogja hajtani azt a HD5650-et.
Melyik a hatékonyabb:
normális processzor(Core i3) + erős VGA (HD5650)
vagy
normálisnál erősebb processzor (Core i5) + gyengébb VGA (420M GT)Ugyehogy az előbbi.
-
veterán
Teljesen megértem az érveidet.
Azzal a Fu-Si notival megjártátok rendesen.
Fu-Si is a nem ajánlott kategóriában van egyébként, bár mióta már csak Fujitsu lett a neve, azóta lassan visszatér az "ajánlott, de csak garanciakiterjesztéssel" kategóriába.
Bár érdekes módon szüleimnél levő Fu-Si noti már 5 éve megy, pedig szinte éjjel-nappal be van kapcsolva.Én a Toshibámon is az alap 2+1 év garit 5 évre kiterjesztettem, biztos ami biztos alapon. Hát igen, nem is minden gyártónál lehet elérni 5 év garit egy gépre.
Egyébként nem ismerem az Aldi pénzvisszafizetős eljárását, csak itt olvastam a topicban róla, végülis ha ez így működik, akkor nem lehet rossz választás az a Medion sem.
-
veterán
-
veterán
Neked ez kell:
http://www.ipon.hu/webshop/product/_dell_inspiron_n5010_66_piros/170761Más színben is elérhető.
És rendelj még hozzá 2GB ramot..Acerre csak egy év gari van, Dellre három.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
"nem igazán ajánlja senki"
itcafe.hu/tema/milyen_notebookot_vegyek_2/hsz_6488-6488.html
Mostanában ugyan nem követem a topicot, de úgy tudom, még mindig az egyik bestbuy gép. Van ahol 4GB ramot is adnak hozzá.
Az n5010 a keresőben:
itcafe.hu/tema/milyen_notebookot_vegyek_2/keres.php?stext=n5010
Jó olvasgatást.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Driverek a Dell oldaláról letölthetőek, mint minden gyártó oldaláról az adott típusokhoz a driverek, akárcsak bármelyik alaplaphoz.
Az Acerekhez úgy van általában 3 év gari, h kell hozzá venni garanciakiterjesztést még két évet, ez kábé 20ezer Ft. Onnéttól lesz teljes értékű az Acer.
A ramot meg úgy lehet beletenni, h lecsavarod az alján a kis ajtót, és beleteszed.
Ha jól emlékszem, valaki már említette itt, h nem jár garivesztéssel.
Meg különben is, ha probléma van, mielőtt visszaviszed, kiszereled belőle az opciós memóriát.A HD5650 egy jó VGA, teljesen mindegy milyen órajelen van:
notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html
Linkelj, hol írták, h visszafogtak rajt?Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
veterán
Inkább linkeld, úgy könnyebb megtalálni.
Acer Aspire 5942G-463G32MN - MOST 3 ÉV GARANCIÁVALJavíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
veterán
válasz bajnokpityu #7025 üzenetére
MSI: inkább egy.
Acerhez is vásárolható még kettő.
Fujitsuhoz is vásárolható, sőt az összeshez.De az adott vásárlás helyén, főleg a webshopokban fel van tüntetve, h alapból mennyi van rá.
Nekem A500-as Toshibához alapból 2+1 év gari volt, de még 2 évvel meg lehetett hosszabbítani. Így most 5 év van rá. Ennél is nagyobb típusokat 6 évre is ki lehet terjeszteni.
Az Asus-t nem szólják itt le. Lehet belefutottál valakibe, akinek egy noti ott kezdődik, h magnéziumház, stb, de attól azok még jók.
Acerrel is inkább csak ilyesmi gondok vannak:
http://logout.hu/cikk/pokoljaras_emachines/teljes.html[ Szerkesztve ]
-
veterán
Értem.
Itt mondjuk utalnak rá, h változó magórajele van.
Ettől függetlenül én nem aggódnék miatta.Írtak itt régebben minitesztet róla, teljesítményére nem volt panasz.
Az már más kérdés, h kinek mi jön be külsőleg.
Fényes, nem fényes, erős zsanér, gyenge zsanér, stb.
Ez ügyben nem tudok nyilatkozni, keress fel egy Media Marktot, vagy egyéb nagy szaküzletet, ahol ki vannak állítva, és próbáld ki, tapogasd meg, szagolgasd, Te tudod, h melyik fog tetszeni.Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Lenovo Thinkpad Pro Dock 40H dokkoló 135W-os tápegységgel
- Dell Latitude 5400 Quad Core i5-8365u 8 GB RAM új 256 GB SSD és akkumulátor
- Macbook Pro 14" M1 16gb RAM 512gb SSD 2021
- Asus F415E 14" Laptop
- Újszerű HP Elitebook 840 G7 (256SSD, i5, 16GB RAM)+ ajándék új ASUS gamer füles
- Lenovo Thinkpad P52 üzleti profi laptop, szép állapotban, I7 8850h erős processzor, 512g
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest