Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
Hello
Leszeretném cserélni a mostani monitoromat,mert szükségem volna tv tunerre is.
Nem tudom hogy lenne a jobb,ha vennék egy erre a célra gyártott monitor tv (pl LG M2352D-PZ)
Vagy egy 24-26" LED-es tv-t amit netezésre/konzol-ra is használnék a tv nézés mellett. -
ToBeY
nagyúr
Hello
50k környékén milyen monitort érdemes venni általános célra 24-27" között? -
ToBeY
nagyúr
Ha displayportot is szeretnék,az nagyban megdobja az árat?(a gépemen mini displayport és hdmi van csak)
-
ToBeY
nagyúr
Kb mennyiért lehetne venni (minimum) egy 27" 1440P monitort IPS panellel?
[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
Hello
PS-hez van valami ajánlott monitor?Mire kell figyelni vásárlásnál? 27" méretűt szeretnék,és valószínű hogy samsungot. -
ToBeY
nagyúr
-
ToBeY
nagyúr
Hello
Azt szeretném kérdezni,hogy 27" monitorhoz elég 1080p felbontás,vagy ilyen mérethez már kellhet 1440p?
Csak mert jelentős árkülönbség van közte. -
ToBeY
nagyúr
Az "baj",hogy IPS szeretnék,mert néha szeretek képeket szerkeszteni, és ott már árban eléggé megdobja 1440p a 1080p képest.Persze ha TN paneles lenne,akkor annyira nem.
Jelenleg egy régi benq g2420hd van,talán egy új led-es tn paneles 1440p monitor ahhoz képest is előrelépés lenne. -
ToBeY
nagyúr
Ok,meggyőztetek,hogy 27" kell wqhd.
[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
Akkor köszönöm minden fórumtársnak a segítséget,asszem ez eldőlt!
Ezt az imént találtam,drágább és 27" nagy dilemma .[link].[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
válasz AxBattler #93623 üzenetére
Az a helyzet,hogy a photoshop inkább saját szórakoztatás/hobbi,nem pedig meló.Így nem tudok,és nem szeretnék 100k+ álldozni egy minőségibb grafikusoknak szánt monitorra,bármennyire is jobbak ezek a monitorok.
Csak szeretnék egy jobb monitort a jelenlegi ezer éves Benq helyett.Aminek szörnyű a betekíntési szöge, és borzalmasan invertálódnak a színei.
[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
Hello
Mennyire számít a dinamikus kontraszt?Mert két monitor között amin vacillálok,az egyiknek 20M:1 másnak pedig 50M:1-hez.Inkább az utóbbi vagy tök mindegy?![ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
picit off,de 27" 4k -hoz nem picike mindennapos használatra venném.(és néha egy kis ps ezért kell ips)
-
ToBeY
nagyúr
Hello
A 276E8VJSB van valami tapasztalat,papíron jónak tűnik.Mindennapos használatra kéne főleg -
ToBeY
nagyúr
Hello
Erről a 4k Phlips monitorról mi a vélemény?80k elég kellemes az ára,min 20-30k a vetélytársak alatt van ára. -
ToBeY
nagyúr
Hello
Szeretnék venni egy új monitort,de nem tudom milyet.
Jelenleg egy 24" TN paneles van (ami behalt)Nem játszom,csak net és filmezésre használom a gépet(néha hobbi ps,de nem számottevő).Szeretnék egy picit nagyobbat,egy jobb panellel rendelkezőt és gondolkodom van-e értelme 4k monitorra váltani? (mivel ez jelentősen megdobja az árat,de jó lenne 4k-ban filmezni )
-
ToBeY
nagyúr
Hali
Ez a monitor jó 4k va panel?32UK550 most 99k ez megéri az árát? -
ToBeY
nagyúr
Ettől jobb deal-t nem találtam U32J590UQU 92k
-
ToBeY
nagyúr
Kérdés: 27-28" monitor mindennapos használtra(netezés,film,kicsi ps),kell-e 4k vagy inkább jobb a QHD?
[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
27-28" -on 1440p vagy 4k felbontás az ideálisabb?
-
ToBeY
nagyúr
Phlips monitorok milyen minőséget képviselnek,egy LG/Samsung-hoz képest?
Mert ár/érték arányban elég jók a "nagyokhoz" képest.[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
30Hz tényleg olyan szenvedős mindennapos használatra?
Én szeretnék 32" 4k monitort, és van egy Dell E-Port Plus II dokkolóm displayport kimentettel,viszont a notin hdmi van csak (E6440) Denem tudom menne-e 4k@60Hz,
szerintem kéne,hogy menjen!Mert ha nem,akkor lehet 27" QHD felé kéne mennem.
[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
Az integrált vga biztosan tudja a 4k@6HZ-et [link] és az i7 4600m 16GB is elég erős hozzá.
Itt az a kérdés igazából,hogy e-port plus II dokkoló tudja-e display porton-on keresztül a 4k@60hz-et?!
Sajnos jelenleg nincs display port -os kijelzőm,így nem tudom tesztelni se a dolgot.
A notin csak hdmi- van,viszont a dokkolón csak displayport,ez nem tudom számít-e.[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
Az a baj hogy nem tudom a dokkolót tesztelni mert nincs 4k displayport monitor kéznél.
Így pedig nem szívesen venném meg a 4k monitort.Petsze azt is lehet,hogy megveszem és visszskálázom és majd egyszer jó lessz ha gépet cserélek.
De qhd monitor vagy 30k olcsóbb...Nehéz ez,nagy dilemma.[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
AOC Q27P1 monitorral van tapasztalta valakinek,milyen átlagos,mindennapos használatra?
-
ToBeY
nagyúr
250cd/m2 monitor mennyire használható egy déli fekvésű ablak melletti asztalnál ahová besüt szinte egész nap a nap?Konkrétan őt néztem ki [link]
Általános cél netezés,filmezés ilyesmi. -
ToBeY
nagyúr
Vajon a AOC Q27P1 monitorról miért nulla visszajelzés van a neten?Se youtube review,se egy vásárló visszajelzés semmi.Vajon ennyire rossz a monitor?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs