- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Oposszum #126741 üzenetére
Mindhárom jó típus , mondhatni probléma mentes . Itt az ár , meglévő kiegészítők , vásárlási helye és a meglévő garancia idő tartalma az ami döntő lehet .
Ha nekem kellene ezekből választani , akkor első helyen Asus , második Dell , harmadik LG.Bár a nagy fényerő és a rengeteg csatlakozási lehetőség nagyon csábító Dell esetében .
-
-
Raidon
őstag
válasz
Oposszum #126709 üzenetére
Na ezt nem gondoltam volna, hogy ennyire... Korábbi rendelésem ASUS VG248QG Emag
ha négy részre osztom a kijelzőt a jobb alsó fele telibe fehér volt... Az is ment vissza.
Dellt Oázisról rendeltem pixel garanciával meg megkértem őket, hogy ezt a bevilágítós dolgot is nézzék meg nekem, hogy ne legyen durva. Igaz vártam rá egy hetet.
Ezen is van de nem ekkora nem világos. Nagyon nagyon halvány, de akkor a te példányod tényleg kritikus... Én sem nézném szívesen... -
Oposszum
tag
válasz
Oposszum #126709 üzenetére
Jelenleg egy Dell P2419H monitorom van ezen játszom is, de csak 60hz. Játékok miatt vennék 144hz vagy a fölötti FHD monitort. A P2419H amellett hogy gyönyörű színei vannak, van igazi fekete is, gyakorlatilag blacklight bleeding mentes és IPS glow sem igazán van, minimális. A magasabb Hz monitoroknál ezt felejtsem el? Vagy tudtok ajánlatni olyat ahol van igazi fekete is és szép színek? Ez a Dell S2522HG (a szép színek kivételével) ezt nem tudja, megy vissza az Emag-nak. Ár max 130k
Köszönöm. -
Raidon
őstag
válasz
Oposszum #126699 üzenetére
Van egy opció az első sorban azt húzd le nullára nem tudom mennyit segít! Ugye kértem pixel tesztet. Meg be is lőtték a képet. Callisto Protocol-nál nálam is van egy pici a bal felső sarokba. Filmnél nem vettem észre, hogy gond lenne. De az első sorban a beállításoknál van valami feketével kapcsolatos azt lehúzták nullára és számomra úgy is tökéletes a kép. Ha azt felhúzom nálam is durva.
Másik opció a Samsung Odussey G7 32” ívelt lett volna. Az VA, de ott semmi hibát nem láttam. De azt meg sokalltam most árban. Az előző TN volt ez ahhoz képest fényévekkel jobb. Legalábbis számomra
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest