Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
spileraaa
senior tag
válasz spileraaa #105277 üzenetére
Megjött a monitor
de jelenleg tök fura gondolom újra kéne állítani a dolgokat mert most kisebbek a betűk mind a régin voltak
ikonok is majdnem fele akkorákmivel teszteljem a monitort?
csak Display port kábelt csomagoltak hozzá
de az a gépemen nincs csak hdmi vagy VGA így a régiről kellet átrakjam A VGA a kábelt míg veszek hdmi kábelt (gondolom az jobban ajánlót hozzá mint a VGA)a hdmi kábelnél van ajánlott márka vagy mire ügyeljek a vásárlásnál ?
[ Szerkesztve ]
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
spileraaa
senior tag
válasz spileraaa #105247 üzenetére
ti melyiket vennétek és miért?
az elsőnél előny hogy állítható meg professzionális a neve szerint
másodiknál pedig hogy 75HZ
amugy most mar tényleg veszek monitort most vettem eszre a jelenlegi monitort LG E1941 hogy jól lássam a betűket kb 50 cm közelről nézem
gondolom a betűméret változik a monitor méretével együtt?
ha így van nincs olyan program amivel letudnám tesztelni hogy mekkora a betűméret a 24 és a 27 monitoronErdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
atua
aktív tag
-
HookR
addikt
válasz spileraaa #103493 üzenetére
"akkor ilyen monitort tudnál ajánlani?"
Nem. Csak azon monitoroknak olvastam utána, amelyek érdekesnek tűntek a szempontjaim alapján.
"vagy ez is tudja ezt? Dell 24 P2419H 49 ezer ft "
A termékoldal szerint igen: "This TUV3 Certified monitor has a flicker-free screen with ComfortView, a feature that reduces harmful blue light emissions. It’s designed to optimize eye comfort even over extended viewing."▌www.thunderbolts.info | youtube.com/ThunderboltsProject ▌16personalities.com▐
-
HookR
addikt
válasz spileraaa #103475 üzenetére
Ebben a témakörben sok oldalas cikket lehetne írni, amit én biztosan nem fogok megtenni , ezért azt javaslom, olvass utána! A teljesség igénye nélkül, főbb vonalakban a lényeg:
Az általad beszúrt, erősen sarkos (és időközben elavult, de legalábbis féligazság szintjére süllyedt) állítás azon megjelenítőkre igaz, amelyek működési elvükből fakadóan villogtatják a képtartalmát (pl. CRT; plazma). A manapság használatos kijelzőknél (pl. LCD; ilyen-olyan LED) már nem, mert a frissítési érték az amúgy folyamatosan megjelenített tartalomnak csak az állapotváltási gyakoriságára utal.
LCD-knél a szemrontás elkerüléséhez már inkább másra kell figyelni. Pl.
- ne PWM-es legyen a háttérvilágítás vezérlése, mert az tud villogni.
- olvasásnál vegyük le a fényerőt alacsony(abb)ra.
- egyes monitoroknál van kimondottan a kék komponenst csökkentő, szemkímélő megjelenítési profil.
...[ Szerkesztve ]
▌www.thunderbolts.info | youtube.com/ThunderboltsProject ▌16personalities.com▐
-
spileraaa
senior tag
válasz spileraaa #98766 üzenetére
a legtöbben ezt a monitort ajánlótátók
DELL P2419H
erről hogy tudok tv-t is nézni mit kell vegyek hozzá pluszba?
vagy esetleg van olyan monitor ami elég jó és 2 az 1-ben szisztémás
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
Amerigo57
őstag
válasz spileraaa #98766 üzenetére
Szinte majd nem egy árban vannak , de a
Dell P2419H monitor , az alábbi plusz paraméterekkel rendelkezik ,
a DELL S2419H -val szemben :
magasság állítás, forgatás, PIVOT
Csatlakozó - D-Sub 1db
Csatlakozó - DisplayPort 1db
Csatlakozó - USB 2.0 2db
Csatlakozó - USB 3.0 2db
Link:[ Szerkesztve ]
-
spileraaa
senior tag
-
OgreImre
senior tag
válasz spileraaa #98715 üzenetére
A Dell P2419H ajánlott vétel általános/irodai felhasználásra.
Pillanatok alatt meg fogod szokni."And you think you're so clever and classless and free, But you're still fucking peasants as far as I can see" / “Two possibilities exist: either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” Arthur C. Clarke
-
spileraaa
senior tag
válasz spileraaa #98590 üzenetére
mivel beruháztam egy tv-re így valószínű a filmeket inkább azon fogom nézni és nem a monitoron
így is érdemes ilyen nagy monitort vegyek?
Dell P2417H vagy
Dell P2419H (jelenleg ez olcsóbb így lehet ez lenne)a mostani 19 inches LG Flatron E1941
vagy nem olyan nagyok ezek meglehet szokni? és a szemnek is jobb a váltás úgymond az új monitor jobban kíméli a szemet mint ami most van nekem jelenleg?
-
OgreImre
senior tag
válasz spileraaa #98590 üzenetére
Papíron a P2419H, még TÜV Certification is van hozzá, és van low blue light funkciója. Ezt viszont a másikon is el tudod érni Windows 10 beállítással.
"And you think you're so clever and classless and free, But you're still fucking peasants as far as I can see" / “Two possibilities exist: either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” Arthur C. Clarke
-
spileraaa
senior tag
-
spileraaa
senior tag
-
-
-
addikt
válasz spileraaa #98097 üzenetére
Várj, te monitorra akarsz TV-t kötni? Wat?
Ha a TV tunert mondod, akkor ebben nincs olyan. Azt ha jól tudom a számítógéped PCIe portjába lehet kötni. De ki használ még olyat? Set-Top-Boxok vannak már, azok meg ráköthetők HDMI kábelről egy monitorra is.(#98098) JSandor Szerintem ilyet még nem fogsz normális áron találni.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
Isual
veterán
válasz spileraaa #14083 üzenetére
haddent (#14086) hsz-ét rakd el 10. féligazságnak, aztán majd ha van időm (és nem előz meg engem egy elejétől a végéig értelmes hsz) válaszolok neked
röviden én az U2312HM felé nézelődnék, olvasgatnék, mégha csak átlagfelhasználásra is lesz, ha összetudod szedni rá a pénzt, akkor megéri az IPS-panellel minden egyéb tekintetben előrelépniEgy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
-
haddent
addikt
válasz spileraaa #14083 üzenetére
Igen én is jókat nevettem
A 4. idézet 1:1 valami kissé visszamaradott emberke lehet
A 6. is faceplant... eleve a Dell nem is saját paneleket pakol bele, tehát NEM DELLRŐL VAN SZÓ, nincs olyan, hogy Dell... És minden lcd kitart 10évig ha arról van szó, de biztos nem attól, hogy Dell...
A 7. wtf? Na jó mindegy hagyjuk
A 8. nak üzenem, hogy több éves technológia a led lcd és az edge led is. Eleinte szarabb volt, de mostanra már ugyanolyan, és ezek a 60ezres monitorok nem gagyik...Na de akkor tanács, amit kértél:
Vehetsz bármilyen szerencsétlen eldukott márkát, de ki fogja szervízelni? Vagy kiküldöd azért Svájcba, vagy Afrikába? Na jó ez vicc volt, de talán nem is annyira...
Miért vannak ennyire a Dellre rákattanva ennyien? Már rosszabbak mint az Apple fanboyok komolyan.. A Dell NEM gyárt lcd paneleket, talán a viewsonictól veszi ha jól emlékszem, ami jó márka, de akkor miért nem tőlük veszed egyenesen...?
A méret nem minden... most hogy 22" vagy 23"... Inkább a minőségre menj rá! De természetesen amire futja, minnél nagyobbat! De pl. már 30"-os, akkor én már TV -t vennék, mert azokon többféle bemenet van, jobb kihasználhatóság. Az olvasás miatt fontos lehet a ppi szám is, azaz a pixelsűrűség. Ez annál jobb, nagyobb, minnél nagyobb a felbontás és kissebb a kijelző. Full HD a max felbontás ugye, tehát minnél nagyobb annál jobban romlik le ez a szám. Persze nem rohamosan, csak mondom, hogy olvasáshoz én nem vennék brutálisan nagyot..
Full HD (1920*1080) alá ne adj semmiképp, ha 22" ha 23" ha 81252123"...
A jövőre való tekintettel próbálj olyant választani, amin van HDMI bemenet, viszont nem érdemes csak HDMI -set mivel azt most nem tudnád használni, bár viztos van DVI-HDMI átalakító, de minek bonyolítani a dolgokat..?
A válaszidő nem olyan iszonyat fontos ha csak olvasgatsz, néha filmeket nézel, de mindenképp 5ms alatt legyen akkor is...
Olvasás miatt viszont NAGYON fontos a jó kontrasztarány, nézz minnél nagyobb:1 arányút!
Kb. ennyi sok sikert!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- SAMSUNG (LS32CG554EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- LG Ultragear 27GN950-B - 27" UHD 4K 3840x2160 / NANO IPS 1MS /144Hz (OC 160Hz) / G-Sync - 1 ÉV Gari
- SAMSUNG LC32G75TQSRXEN ODESSY G7 GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG LU32R591CWRXEN 32 " 4K GAMER MONITOR! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest