- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
-
LOGOUT
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brekk
addikt
válasz
Slownz #55412 üzenetére
A media tech cleaning foam sztem elég jó termék, de nem szabad csodát várni semmitől. 2-3X is át kell törölni a monitort mire jó lesz, mert első körben csak a nagyon finom port kenegeted, azért lesz csíkos. Ez néhány alkalom után elfogy, és akkor már foltmentesen leszárad.
Látom, hogy irtad, hogy kiesunk, az oázisos tisztító is elég jól működik, meglepően jól tisztít szerintem, de meg lehet próbálni bármilyen tisztító folyadékot. -
El Kebir
őstag
válasz
Slownz #37257 üzenetére
ha hidegindításnál vagy készenlétből nem kapcsol be rögtön a háttérvilágítás, akkor az a tápegységének hibája is lehet. (programbetöltéskor is van egy rövid kikapcsolás, amíg a vga 3d-be vált, lehet már az is betesz a tápegységnek, ha nagyon határon van)
ki kell próbálni bármilyen másik jelforrásról, azzal leszűkítheted monitorhibára a problémád.
(de nem értem, ha monitorhibára gyanakodsz, miért nem a monitorhibába témába írod írod, nehéz? túlságosan logikus? ...vagy ha szoftverhibára akkor miért nem a windows témába? ...ez még mindig nem monitorhibakereső és megoldó téma...)
-
BiP
nagyúr
válasz
Slownz #10684 üzenetére
A legnagyobb tényező a dollár/ft árfolyam. Amikor 46-47e volt, akkor 180Ft körül volt a dollár, most 215. De gondolom feltűnt, hogy minden drágult, nem csak ez a dell.
ÁFA növelés még nem lépett hatályba, így az kiesik.Loituma69: nem lassú a 8ms. De ez kb. minden 2. nap előkerül.
(#10686) Slownz: ha drágul 30Ft-ot a dollár, akkor azt minek is neveznéd?
Persze globálisan nézve nem a dollár erősödött, hanem inkább a forint gyengült. -
Zsimborgo
csendes tag
válasz
Slownz #10686 üzenetére
Hát nem tudom mi a pontos oka de én is spórolhattam volna pár ezrest ha a múlt héten rendelem de vártam hátha teszttelei valaki az újabb verziókat (de ez van sajna)
Szerintem jó választás én már alig bírok magamal úgy várom a futárt. http://www.youtube.com/watch?v=orgsSSe5HUY&feature=relmfu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Politika
- Nők, nőügyek (18+)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Megjelent a OnePlus 13T
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest