- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
-
LOGOUT
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Isual
veterán
nemtom, sokan látják a különbséget - én anno a 231WMi-vel nem láttam egetrengetőt, olyat végképp nem, hogy ez szempont legyen monitorvásárlásnál... de sokan látnak, az ügyesek asztalon is, játékok alatt és főleg filmezésnél, ahol valóban jól jön a 72Hz, bár eddig nekem ezzel se volt bajom 60Hz-en...
HDMI-DP kábel nem jó ötlet, nem (mindig) műkszik properly, ellenben a HDMI-DVI az jó megoldás az ilyen problémákra (nyilván a legtöbb esetben "csak" a hang vész el, de egy monitor talán kiheveri majd valahogy...)
(#17871) Jazz : "Meg nem tudom létezik e ilyen bolt, ahol bevezetnek egy sötét szobába, és kedvedre tesztelheted a monitort." ilyen nem létezik, ellenben személyes tapasztalatom van az Oázisnál és ők tudnak setétíteni és engednek b.szakodni - presze ettől még ha bejön egy másik vásárló az üzletbe nem küldök ki miattad, de többre mész vele, mint a számokkal...
"2412M-nél 0.270mm.....nos 60cm-ről (kb. ennyire lenne tőlem) kicsit nagynak tűnik nem?" - nekem meg veled nincs semmi bajom, de ez az utolsó kérdés - amiben van szám - amire válaszolok neked : Nem.
Minek neked HDMI?HDMI-DVI átalakítót használj, az lesz a faja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen videókártyát?
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- LEGO klub
- Revolut
- PlayStation 3
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Samsung Odysseg G5! 32COL / 2560X1440P Monitor.
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Philips FHD monitor ELADÓ
- MSI G2712f Gamer Monitor!27"/Ulra Rapid IPS/FHD/180hz/1ms/Freesync-Gsync/
- Dell 27" U2722D IPS panel 2560x1440 2K / QHD Pivot HDMI USB-C 1 év gari több db!
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest