- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Peter Kiss: Cockpit
- kraftxld: Untappd lista
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy visszavonásig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geffry
aktív tag
Üdv!
Remélem nem kérek túl nehezet: egy olyan mobil kellene amin két dolgot lehet csinálni: telefonálni és sms-t írni. De feltétel még hogy pofonegyszerű legyen, olyan embernek lesz aki kb 1 éve tanult meg sms-t írni.
Előny még ha az akksija is sokáig bírja illetve egy nagyobb kijelző is mert az illető látása se a régi...Tehát nem kell csillió megapixel és tapiképernyő sem. Csak ne legyen drága.
Előre is köszi!
-
Geffry
aktív tag
Üdv!
Remélem nem kérek túl nehezet: egy olyan mobil kellene nekem amin két dolgot lehet csinálni: telefonálni és sms-t írni. De feltétel még hogy pofonegyszerű legyen. Olyan embernek lesz aki sms-t per pillanat még nem tud írni
Előny még ha az akksija is sokáig bírja illetve egy nagyobb kijelző is mert az illető látása se a régi...Előre is köszi!
-
Geffry
aktív tag
válasz
Sly Bp. #18281 üzenetére
Tiszta sor. Meg kecsegtető az azonnali csere... de én akkorse merném használni ha ennyit kiadok egy ilyenért. Egy 5k körüli kifutott szériás, használt telót meg mégiscsak másképp pottyantanék bele az olvadt kenőcsalapanyagba... (ahogy az a V360-al megesett...) szóval azok a régi siemensek tetszetősnek tűnnek.
-
Geffry
aktív tag
válasz
picur220 #18278 üzenetére
Köszönöm mindenkinek!
Mobilokban nem vagyok otthon úgyhogy sokat segítettetek.
Bár azt elfelejtettem hozzátenni hogy olyasmire gondoltam amit nem is sajnálnék tönkretenni. Márpedig ha annyit kiadnék egy telefonért mint amibe a sonimokat vesztegetik, akkor kb soha nem hordanám magamnál...
-
Geffry
aktív tag
Üdv!
Egyelőre tájékozódás szintjén:
Létezik-e olyan telefon, ami olyan isten igazából strapabíró. Szóval akár odáig is elmennék hogy vízhatlan legyen, de ami igazán lényeges hogy ne legyen kényes semmi szempontból, leejtés, hideg-meleg, por...
Ami nem feltétel: 1feltöltéssel 3hetet bírjon, fényképezés, videózás, mp3-azás stb.Tehát kettő dolgot kell tudnia: hívást indítani/fogadni ill sms-t küldeni/fogadni.
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen notebookot vegyek?
- Honda topik
- További aktív témák...
- Hammer Patriot+ DualSIM Mobil Telefon Strapatelefon IP68 Munkástelefon Vízálló Ütésálló
- Eladó retró mobil telefonok széles választékban töltőkkel, antik winchesterek és egyéb vintage dolog
- Siemens S4 Ritka Retro Mobiltelefon Vintage Mobil
- Új telefontok, fólia, gombos telefon
- Sony Ericsson T200 retro mobiltelefon
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest