- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- bambano: Bambanő háza tája
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Peter Kiss: Cockpit
-
LOGOUT
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy visszavonásig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mark83bp #3810 üzenetére
Hát azért van egy kis különbség, de a gari sztem többet ér! Ugye most legolcsóbban a Nokia 6500 Slide-ot meg lehet vásárolni 79990 Ft-ért (asszem no garival), de tudok egy helyet ahol ugyan ezt megkapom 60000Ft-ért csakhogy az 6 hónap üzleti gari... Azzal meg hát sokra nem megyek!
Viszont amikor el akarod adni a telefonodat kereskedőnél vagy más személynek az első a válasza a garira, hogy: Az engem/minket nem érdekel...
Anno amikor a 6230-ammal gond lett (2 év gari volt rá) és pont lejárt a gari és akkor romlott el a hang (már miért ne akkor romoljon el, ha már nincs rá gari: Murphy-törvény) bevittem a T-Mobile boltba és nem tudom hogy de visszamenőlegesen megoldották, hogy MÉG garisan vittem vissza és kaptam egy új mobilt...
A lényeg az, hogy a gari sem ér sokat...
-
törölt tag
válasz
mark83bp #3798 üzenetére
még ha így lenne... a helyzet valójában nem ilyne rózsás a legtöbb helyen. arról van szó, hogy külföldről beszerzett, szürkeimportos telefonokról van szó áltlaában, amiket sikerült valahogy olcsóbban bejuttatni az országba, mivel jogilag használtként hozták. viszont mivel nem Mo.-ra szánták őket, így a gyártó eredeti garanciáját ilyen esetben el lehet felejteni, csak a bolt ad ráannyi garanciát, amit jónak lát, tehát semmilyen hivatalos szoftveres, vagy hardveres támogatása nincs az ilyen telefonoknak (kivétel mondjuk ez alól például a Nokia, akinél a külföldön vásárolt telefont is szoftverfrissítik, de csak eredeti nyelvi csomagra), csak annyi, amit a bolt ad. tehát ha mondjuk végfokos lesz a telefon, akkor ha visszaviszed, akkor vagy kicserélik saját veszteségként elszámolva, vagy az is lehet, hoyg megvonják a vállukat, hogy így jártál.
azt kell tudni, hogy a garanciát a bolt nem változtathatja meg! most maradva egy kicsit a Nokia példánál, nekik mindne telójukra 2 év garancia van. ha ennél 1 nappal is kevesebbet mond a bolt, akkro ott nem tiszta a beszerzési forrás, szóval lényegében mindegy, hogy 1 hónapot mondanak rá, vagy 1 évet, egyik esetben sem lehet a Nokia szervízzel javíttatni a telefont, a bolt jóindulatán múlik minden.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Macska topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Konzol Screenshot
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Hammer Patriot+ DualSIM Mobil Telefon Strapatelefon IP68 Munkástelefon Vízálló Ütésálló
- Eladó retró mobil telefonok széles választékban töltőkkel, antik winchesterek és egyéb vintage dolog
- Siemens S4 Ritka Retro Mobiltelefon Vintage Mobil
- Új telefontok, fólia, gombos telefon
- Sony Ericsson T200 retro mobiltelefon
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest