Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- janacsi: Kasztrendszer?
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
-
LOGOUT
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy visszavonásig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sly Bp.
addikt
válasz
nepszter1 #44153 üzenetére
Nokia 100-as! Nem kinyithatós de 5 ezer a Shell kúton! Én egy Samsung E1080W-t vettem a Penny-be kártyával 2500-ért! Valami hasonló szerintem jó lehet mert ha tönkre megy kidobom az ablakon!
Samsung GT-E2530, A Motorola-nak vannak még hasonló olcsó hulladék telefonjai pl ez! ALCATEL OT292 RED B Még egy és még egy!ÚÚÚ nézd mit találtam! Na ez jó telefon volt én szerettem!
De amúgy a legjobb ha bemész egy Médiába és kiveszel egyet az Ömlesztett telefonok közül mert semmi különbség nincs köztük! Mind vacak de az árát megéri
eldobható telefonok, de hosszú távra nem terveznék velük ha 1 évig húzzák az csoda! Nekem a Penny-s samsung csak a polcon van itthoni telefonnak egy fél éve és hullik szét
pedig sosem volt még megkarcolva sem! De a Sharp jó választás lehet! Szerintem szerencse hogy megtaláltam
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest