- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Peter Kiss: Cockpit
- kraftxld: Untappd lista
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy visszavonásig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
az, hogy az adatlapra mit írnak ne tévesszen meg
akksiidőről csak akkor kaphatsz reális képet, ha használod a telefont. de szerintem (elnézve azt, amit eddig írtál a telefonálási szokásaidról) még egy 6120c is simán elmennek 5 napnál tovább
ez meg az én egyedi véleményem, hogy bőven elégséges, ha annál ritkábban kell tölteni, akkor csak elfelejted, hogy legutóbb hova raktad a zsinórját
amúgy arról, hogy szükséged van-e a symbianra: én amikor megvettem az X700-amat, akkor nem azért vettem meg, mert úgy gondoltam kell a symbian sokoldalúsága, hanem mert ránéztem a kijelzőjére, és onnantól kezdve úgy döntöttem, hogy nekem az kell
ennek ellenére (pedig az lassú volt, és keveset bírt akksiról) nagyon szeretem azt a telefont, nagyon kellemes volt használni. ez egyéni vélemény. de szerintem próbálj meg egy FP1-es telefont úgy nyomogatni, hogy félreteszed minden előítéleted a dologgal kapcsolatban. ez is egyéni vélemény (illetve tanács).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen notebookot vegyek?
- Honda topik
- További aktív témák...
- Hammer Patriot+ DualSIM Mobil Telefon Strapatelefon IP68 Munkástelefon Vízálló Ütésálló
- Eladó retró mobil telefonok széles választékban töltőkkel, antik winchesterek és egyéb vintage dolog
- Siemens S4 Ritka Retro Mobiltelefon Vintage Mobil
- Új telefontok, fólia, gombos telefon
- Sony Ericsson T200 retro mobiltelefon
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest