Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• scarbantia

aktív tag

válasz Csavarnyuzo #2810 üzenetére

Köszönöm a válaszodat!
    Olyanra gondoltam, hogy a hengerekben nem tesz-e kárt, stb. A 250g az tényleg a max. a kreatív papírok 200-250g között vannak. Duplexet valószínű nem nyomok ilyen papírra, majd forgatom. Bár közelről még meg kell nézzem, először azt gondoltam alapból tudja, közben a gyári leírásban opcionális tartozék.
    A nyomtatási költség nem tűnik soknak, legalábbis /lapra leszámolva. Nyilván drága a toner, de 8000 lapra elég, grafikák esetén kevesebbre, de akkor úgy is a munkafolyamat része lenne, a nyomtatási költség ott visszajön. Ahogy néztem, az újabb nyomtatók se nyomtatnak olcsóbban, sőt... Aztán lehet nem néztem körül jól.

Ha tud finom részleteket nyomtatni, meg kicsit vastagabb papírra is, akkor szerintem megfelelne.
    Ami szimpatikus, hogy nagy élettartamú, és keveset futott gép, ehhez képest szerintem nem rossz áron.
    Ja, és kezdésnek kb. 6000 nyomatra elegendő tonerek.

Most nem szánnék rá többet, ilyesmi áron láttam még Samsung CLP-500-at, CLP-320-at, CLP-365-t, HP 2500N-t, Canon LBP5050n-t. De nem tudom melyik mit tud, állapot, megbízhatóság, stb. :F

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés