Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
Üdv, szeretnék oldalfali inverteres 3,5kw-os klímát szereltetni, amibe nem kell wifi, se semmi extra, a lényeg hogy minél halkabb legyen mind a beltéri(nem csak éjszakai módban, pl low/medium álláson se nagyon süvítsen) mind a kültéri egység és rezonancia ne legyen jellemző, árban 220 körül legyen a felső határ.
A technikai adatlapok alapján a Panasonic CS-RE12RKE / CU-RE12RKE elviekben megfelelő, de ha járnak erre tulajok, szerelők akkor az ő tapasztalatukra többet adnék mint a gyári adatlapokra. Pl. a Fujitsu ASYG12LLCC / AOYG12LLCC modell kicsit hangosabbnak tűnik adatlap alapján mind kültéren mind beltéren, de gondolom ezek az adatok sem különbek attól mint az autóknál a gyári fogyasztási adatok.
Más márkát nem nézegettem, nyaranta lenne használva pár hétig, ha ennyire jó egy kommersz olcsó samsung is akkor olyan javaslatot is szívesen fogadok, a lényeg hogy tényleg halk legyen. Fűtésre kis eséllyel használnám csak.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- E-book olvasók
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- 3D nyomtatás
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest