- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Rap, Hip-hop 90'
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Anduriel]
aktív tag
Sziasztok,
Klímavásárlás előtt vagyok és szeretnék segítséget kérni. Egy 25nm-es nappali/konyhába szeretném, ebből nyílik egy nem ajtóval elválasztott 7nm-es előszoba is. Egy 3,5kW-os hűtőteljesítményű eszközre gondoltam. A lakás energiabesorolása BB, fűtésre nem terveztem használni. Elsősorban csak nyáron használnám és inkább csak a nagyon meleg napokon.
Ezt a két típust néztem ki:
Samsung AR12NXFHBWKNEU / XEU New Boracay
Panasonic CS/CU-FZ35UKE (bár ennél most olvasom, hogy a garancia problémás)Ezekről mi a vélemény? Tudom, hogy elsősorban a japán márkák ajánlottak, de a Samsungra is úgy látom van 5 év garancia és mérsékelt használatra van tervezve.
A lakás fűtése okosotthon rendszerre van kötve ezért azt távolról is tudom vezérelni, az okosotthont telepítő cég szerint bármilyen klímát vehetek 50e Ft-ért beszerelnek egy olyan eszközt amivel azt is tudom távolról vezérelni, de erre igazából láttam pár ezer Ft-os megoldást (Valami ilyesmi: https://www.alza.hu/iq-tech-smartlife-ir01-wi-fi-univerzalis-infravoros-vezerlo-d5656789.htm).
A klíma már elő van készítve, az erkélyen kint van minden vezeték (bár ezt szeretném meghosszabbítani 2-3 méterrel, hogy máshova kerüljön a kültéri egység), erre szeretnék még rákötni egy redőnymotort, gondolom ez nem jelentene problémát, mivel egy ilyennek kb. 1-200W a teljesítménye. Ezt is ezzel az univerzális távirányítóval tudnám akkor távolról vezérelni, bár nem tudom, hogy ezt a funkciót a valóságban mennyit használnám.
Ajánlott ilyen külső megoldás vagy nézzek inkább beépített wifi képes eszközt?
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Baby design smart sportbabakocsi
- Xiaomi BHR7109EU Electric Scooter 4 Lite elektromos roller (GARANCIA!)
- Miele TRIFLEX HX2 CAT&DOG akkus kéziporszívó - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged