Hirdetés
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tökéletes töketlenség
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Jéghorgászat
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
rmihaly
tag
válasz Dell XPS #47482 üzenetére
Szia!
Túl hidegre van állítva ill. lehet nem szabályoz vissza eléggé.
Adatlapja szerint 600W-ra (villamos 160W-ra) tud visszaszabályozni.
Visszaszabályozva kb 4kWh/nap elég lenne neki.
Kérdés még a hőterhelés ami miatt indokolt lehet a magasabb teljesítményen járás.
Nekem a burkolat alatt lévő helységhőmérséklet mérőt ki kellett vezetnem - fűtés miatt -, de a gyári helyén a vezérlője alatt amúgy is beszorult a levegő és a vezérlő is melegedett. Ennek következtében össze vissza mért. Így a vezérlés is kaotikus volt (vagy nagy fokozatban ment vagy sokáig ki volt kapcsolva).
Ha beállított hőmérsékletet nem éri el 10-30pec alatt akkor ott valami nem klappol. Ilyenkor nézd meg hogy konektorból mennyit vesz fel. Kb 30 perc után, mikor már behűtötted helységet kb 160-250W között kell lennie a felvett villamos teljesítménynek. -
elfelejtette
veterán
Ez a mostani nyári fogyasztás, vagy éves átlag a téli fűtéssel együtt?
Nálunk a 30m2-es ház hűtése ilyenkor havi 130-140kWh, de mi csak 26 fokra állítjuk."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
mrmft
senior tag
Mitsubshi HR25 betonban, ossz. 64m2, legnagyobb, legnaposabb 20m2 helyisegben van a sarokban. Csak belso arnyekolas, szigetlet fal es ablak, mellettem minden tarva nyitva - meleg falak. 6/23 es 7/23 kozott, 35kW a havi tobblet fogyasztas a tavaszi/oszi atlaghoz kepest, amikor nem ment a klima.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest