Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Trump vagy Harris
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 szeptember
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
joshua7
veterán
Casetek CK-1020-5C-t cserélnék valamire. Képbe került CM RC690, C590, Antec Solo meg Three Hundred is. Hajlok a 690 felé, mert elég tágas, jól szellőzik, de nem tetszik az elforgatott vinyóhely. A Casetek-ben is ez az egyik nagy negatívum számomra.
Ilyen kategóriában mit ajánlanátok 20, de inkább 15k-ig?
Ez a tápkérdés is érdekes. Van aki a fölül elhelyezettre esküszik, van aki a lentire.Semper Fi
-
joshua7
veterán
válasz #41635072 #5736 üzenetére
Gondolom ki lehet kapcsloni végső esetben. Vagy ellenállást berakni vagy valami.
Szóval így vagyok:
- CM RC 690 +3 venti gyárilag: 15k
- Sharkoon Rebel9 Value +2venti gyárilag: 13k
- Sharkoon Rebel9 Economy (0 venti): 10kAhogy nézegettem a Bolhát, ledes venti vagy 2k legalább, használtan 1k minimum. Ez biztosan hozzámene az Eco árához.
Semper Fi
-
joshua7
veterán
válasz Gyuri27 #5739 üzenetére
Faszányos az is, de nincs Reset gomb. Pedig saját 3dmark rekordok döntögetése közben sokszor szükségem van rá.
Ja, hozzámenne...Tel Elek: az 1 dolog miatt nem tetszik: a hdd fiók. A Sharkoon-oknál sokkal tágasabb az a rész, nameg a levegőt sem akadályozzák a fióklemezek.
[ Szerkesztve ]
Semper Fi
-
-
joshua7
veterán
Phanteks Enthoo Pro és Pro M tulajoktól kérdezném, hogy mennyi hely van a procihűtő és a legfölső vga slot-ban lévő kártya között méretesebb vgánál. Termetesebb hűtő mellett (D14-em van) nekem alig marad hely (CM RC690), ezt akarnám elkerülni a következő háznál.
A sima és az M között méretkülönbséget látok, bár pont a szélesség egyezik, ami jó. Ez ok. Más?
Semper Fi
-
joshua7
veterán
Egy 12 éves CM RC 690-et tervezek leváltani. Méretben kisebbre, mert nincs szükség akkorára sem. Két kinézett volt, de mindkettővel apróbb bajom van.
FD Meshify C (h x sz x m: 395 x 212 x 440 mm) - ha ez egy fél számmal nagyobb (hosszabb) lenne, venném is, mind kialakításra, mind kinézetre tetszik. Az S2 meg már nagy, másrészt nekem a felárat nem érné meg.
be quiet! Pure Base 500 (h x sz x m: 450 x 232 x 463 mm) - ez méretben tökéletes, egyetlen zavaró dolog van: nincs rajta reset gomb. Nem életbevágó, de tuning miatt néha szükség van rá.
Van hasonló stílusú és méretű más ház 30-35e körül? NH-D14 menne bele, szóval 165-170mm-es magasság is kéne.
Köszönöm!Semper Fi
-
joshua7
veterán
válasz csucsbicep #73178 üzenetére
Az Enthoo Pro M jó tipp, korábban én is néztem. Ott egyébként pont a TG az, ahol a reset gombot az rgb-é helyettesíti, de a sima és az akril jó belőle.
rasotamas: nem akarom annyira kiszámítani. Ráadásul ha magas hűtőbordás a ram, a második D14 ventit meg kell emelni, különben nem fér el (a mostani is az -a 690 oldallapja nem is fér el). Ott mondjuk a MeMeshify C is határeset. Szóval kicsivel több hely kellene.
A Pure Base 500 illetve az Enthoo Pro M a befutók egyelőre. Az 500-nál olyan lapot kell venni, amin van reset gomb, az megoldás lehet.
Köszi!Semper Fi
-
joshua7
veterán
válasz dragon11 #73273 üzenetére
Meshify C-be 315mm-es fér, ha be van szerelve venti előre. Szerintem azt kihúzhatod nyugodtan.
A többi mind nagyon jónak tűnik az előző hsz-ból. A 73224-ben linkelt tesztet meg érdemes megnézni. 500DX teszt, de szinte az összes többi típus benne van. Én kompaktabb méretben 500DX-et vennék most, a nagyobbaknál P600S-t. D14 tulajként.Semper Fi
-
joshua7
veterán
Olyan tesztet láttatok már, ahol ez a Lancool II Mesh Performance van összeeresztve az RGB-s kivitellel?
[ Szerkesztve ]
Semper Fi
-
joshua7
veterán
A házat tervezem föltenni a padlóról egy asztalra. Nem az íróasztalra akarom, hanem egy kisebb és alacsonyabb asztalra, állványra, akár kisebb tv-szekrényre. Van ez a Lack asztal, ilyesmire gondolok, de akár alacsonyabb/keskenyebb is lehetne, ami közelebb van egy ház dimenziójához.
Ha használtok hasonlót, jöhetnek a tippek, miket. Köszönöm.Semper Fi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest