Hirdetés
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
|xero|
tag
Szia..
Én sztem vagy nézz meg pár Jamo terméket vagy ha nagyobb keret van rá akkor B&W
Talán még meg lehet próbálni valami régebbi Videooton-t háttérnek.. és egy olcsóbbat de fiatalt centernek!
Ez tényleg a te izléseden és igényeiden alapszik..de sztem jamo vagy valami régi videootn jó lenne neked!
Üdv -
Den
veterán
Figyelem! A topic nyitó NEM pc-s 5.1 multimédia szetet akar, tehát NE genius ht-t és egyébb multimédia ''csodákat'' ajánlgassatok neki, hanem azt amit kért.
-
Freemen_
csendes tag
válasz
termaltake
üzenetére
5.1 INSPIRE 5300 Hangrendszer 23-26 között van
-
Fawkes
őstag
Na szóval a félreértések elkerülése végett az hogy házimozirendszer nem azt takarja hogy van 5 darab kis ''hangfal'' és egy ''szub'' hanem azt hogy van egy kb 80 wattos SZUB ami kb 45000huf.Van 2 center ami kb 50000huf.és van egy center és két háttérsugárzó kb 30-40 ehuf.Hiába írja rá a gyártó hogy 101010000000021wattt ettől még nem fog úgy szólni mint egy szép nagy fadobozos 100Wos hangfal.Mondjuk 50W-tal is meg lehet csinálni de az pl filmnézésre tökéletes.Ilyen pl hogy Genius Klipsh neves gyártók hijába szuperultrajótechnika egy 5 cm-s átmérőjű hangfal nem fog úgy szólni mint az igazi fadobozosok.Nem mindig a méret számít.Hiába egy szobát nem tudsz vele kihangosítani.A klipsh pl gyárt ''rendes'' hangfalakat is mármint nagy fadobozosokat.Azok a bizonyos home theaterek és sorrund rendszerek arra jók hogy a szék körül egy kisebb hangzásvilágot összehozzanak.De persze az igazi surrund rendszerek többe is kerülnek,viszont olyan jó élményt egyik Pc-s home theater sem tud nyújtani.
Én a Jumo termékeit ajánlanám figyelmedbe.A klipsh picit drága[nem kifejezés]de nagyon minőségi hangfalakat gyárt.A klipsh hangszóróit a Pixel.hu-n találod. -
termaltake
csendes tag
kössz!!!!
csak az a gond hogy én ezt házi m.-hez szántam.:DD -
Notes
senior tag
Én azt tudnám ajánlani Neked. Hogy ha már több tízezret szánsz hangra, akkor légy még egy kicsit türelmes és gyűjts egy Genius HT-re. Tapasztalataim szerint nagyon megéri megvásárolni ezt a terméket.
Hú, de szépen mondtam. :) -
termaltake
csendes tag
HY TUDNÁTOK VALAMILYEN HÁTTÉR+ CENTER SZETTET AJÁNLANI 30 EZREN BELÜL?
Aktív témák
- Asus ROG Ally Z1 Extreme
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z170A Krait Gaming 3X alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 27% - ASUS ROG Swift PG27AQDM OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms /
- LENOVO X380 Yoga 360 touch - 13,3" FHD - i5 8250U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- Lenovo X1 Yoga G4 i5-8265 számlával, garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest