Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
|xero|
tag
Szia..
Én sztem vagy nézz meg pár Jamo terméket vagy ha nagyobb keret van rá akkor B&W
Talán még meg lehet próbálni valami régebbi Videooton-t háttérnek.. és egy olcsóbbat de fiatalt centernek!
Ez tényleg a te izléseden és igényeiden alapszik..de sztem jamo vagy valami régi videootn jó lenne neked!
Üdv -
Den
veterán
Figyelem! A topic nyitó NEM pc-s 5.1 multimédia szetet akar, tehát NE genius ht-t és egyébb multimédia ''csodákat'' ajánlgassatok neki, hanem azt amit kért.
-
Freemen_
csendes tag
válasz
termaltake
üzenetére
5.1 INSPIRE 5300 Hangrendszer 23-26 között van
-
Fawkes
őstag
Na szóval a félreértések elkerülése végett az hogy házimozirendszer nem azt takarja hogy van 5 darab kis ''hangfal'' és egy ''szub'' hanem azt hogy van egy kb 80 wattos SZUB ami kb 45000huf.Van 2 center ami kb 50000huf.és van egy center és két háttérsugárzó kb 30-40 ehuf.Hiába írja rá a gyártó hogy 101010000000021wattt ettől még nem fog úgy szólni mint egy szép nagy fadobozos 100Wos hangfal.Mondjuk 50W-tal is meg lehet csinálni de az pl filmnézésre tökéletes.Ilyen pl hogy Genius Klipsh neves gyártók hijába szuperultrajótechnika egy 5 cm-s átmérőjű hangfal nem fog úgy szólni mint az igazi fadobozosok.Nem mindig a méret számít.Hiába egy szobát nem tudsz vele kihangosítani.A klipsh pl gyárt ''rendes'' hangfalakat is mármint nagy fadobozosokat.Azok a bizonyos home theaterek és sorrund rendszerek arra jók hogy a szék körül egy kisebb hangzásvilágot összehozzanak.De persze az igazi surrund rendszerek többe is kerülnek,viszont olyan jó élményt egyik Pc-s home theater sem tud nyújtani.
Én a Jumo termékeit ajánlanám figyelmedbe.A klipsh picit drága[nem kifejezés]de nagyon minőségi hangfalakat gyárt.A klipsh hangszóróit a Pixel.hu-n találod. -
termaltake
csendes tag
kössz!!!!
csak az a gond hogy én ezt házi m.-hez szántam.:DD -
Notes
senior tag
Én azt tudnám ajánlani Neked. Hogy ha már több tízezret szánsz hangra, akkor légy még egy kicsit türelmes és gyűjts egy Genius HT-re. Tapasztalataim szerint nagyon megéri megvásárolni ezt a terméket.
Hú, de szépen mondtam. :) -
termaltake
csendes tag
HY TUDNÁTOK VALAMILYEN HÁTTÉR+ CENTER SZETTET AJÁNLANI 30 EZREN BELÜL?
Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Asztalos klub
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Trollok komolyan
- Premier dátumot kapott a Call of Duty mozifilm
- alza vélemények - tapasztalatok
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS49FG916EUXEN) WQHD 144HZ GAMER MONITOR AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS27FG810SUXEN) 4K OLED 240HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- GAMER PC: i7-9700 /// 16GB DDR4 /// RTX 2060 super /// 480GB SSD
- SAMSUNG (LS27C902PAUXDU) 5K SMART PRÉMIUM PC-GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG LS49AG952NPXEN 49" NEO Q-LED 5K GAMER 240HZ ! AKCIÓ
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Apple iPhone 17 Pro 512GB & 1TB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- Apple iPhone 14 Plus 128GB sárga használt, karcmentes 97% akku 6 hónap garancia
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest