Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- DPD tapasztalatok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
Aktív témák
-
tisztaszesz
csendes tag
válasz #98593280 #42926 üzenetére
Visszajöttem még 1 picit Nézelődtem és a következőkre jutottam:
Igazad lehet.. Akkor viszont minden megmarad az eredetit konfigot illetően, bár a vga terén picit visszaolvasva, lehet hogy várok még, és a Sapphire Radeon HD5870 Vapor-x lesz a befutó(tudom hogy többe kerül). Ha pedig venni akarok még 4gb ramot, ahhoz nem kell semmiféle + követelmény ugye ? Tehát csak annyi hogy megveszem, belerakom a lapba, + kell neki a 64bit-es op.
Pici off : Én próbáltam a konzolokat, nekem nem jött be annyira, főleg azért nem mert pl age of empires, total war széria, cossacks, konzolra nincs
[ Szerkesztve ]
Milyen memóriád van ? Az egyiket a Bluefish-ben vettem, a másik meg Kingmax - Th3G4rd3nR ****A tisztaszesz elfogyott****
Aktív témák
Hirdetés
- Még javulhat az Arrow Lake-S platforn teljesítménye
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Formula-1
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Politika
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer PC! I7 10700F / ROG RTX 2070 Super / 128GB + 1TB SSD!
- ÚJ / MINI PC / HP EliteDesk 800 G6 - I5-10500T, 16 DDR4 / 256 NVMe SSD / INTELUHD +SZLA! +GAR!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I5 12400F / Aorus RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Gamer PC (I713700KF,RTX4070TI,1TB M.2,32gb D4,RGB) 2ÉV Garancia!Beszámitás OK!
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest