Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kbalazsa
senior tag
-
nyunyu
félisten
Mit nézzek a talpán? (Nekem logitech G9em van és rühellem pedig ez az übergémer ultimét egér elvileg. Ja és rohadt nagy talpai vannak ellenben a gémer egereknek amiken kicsi. Akkor most mi van a talppal?)
Gondolom a teflon tappancsokra gondolt, ami sokkal jobban csuszik, mint a mezei muanyag.
Asszem az osszes Razeren teflon van, Logitech csak a gamer egerekre (MX518/G5/G7/G9/G9x) meg a komolyabbakra (VX Revo, MX Revo, MX1100) rak teflont.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Orgi
addikt
Sziasztok,
egy olcsóbb egeret (max kb 5k) néznék Win 7 alá (a mostani ezer éves alap Logitechem vmiért meggárgyult alatta), olvasgatva a fórumot az A4tech elfogadható ebben a kategóriában úgy látom. Én szimpatizálnék az Icon z300-al is, van valakinek esetleg ilyenje? Alapvetően Wowozok és bal kezes vagyok. Előre is köszi! -
nyunyu
félisten
MX1000-nek eleg csapnivaloan csuszott a talpa, szerintem az nem teflon volt.
Legalabbis az enyem szarnyakat kapott anno, amikor raragasztottam a teflon HyperGlide-ot.
MX Revo teflon tappancsait is itt a topikban olvastam, mert amikor megvettem, reflexbol a raktam ra a doglott egerrol megmaradt HyperGlide-ot[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
Nem lézeres és nem optikás Bluetrack technológia ez külön van mint a másik kettő.
Adtak neki egy fancy nevet, de igazabol optikai az eger, csak nagyteljesitmenyu kek led oldalrol vilagitja meg a feluletet, igy egyszerre nagyobb teruletet lat, mint a sima optikaiak, emiatt nehezebben teveszti el az iranyt.
Alatet viszont kell neki, csupasz asztalon nem igazan megy.
Lezeres L MX Revonak nem volt baja a simara kopott asztalommal.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
-
Így fogok tenni. Ha valakinek van ilyen egere, szívesen megtesztelem Quake-ben, meg CoD4-ben.
De szerintem még pénzben is fogadnék...[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
nyunyu
félisten
Rendes Explorert a szelessege miatt amugy sem lehet a huvelyk+gyurusujj koze fogni, mint a Logitechek tobbseget (*), hanem csak teljes tenyerrel lehet mozgatni, kulonben kiesik a mancsodbol.
Nem lenne rossz eger, csak az aljan a "kromozas" eleg serulekeny, plusz nem a szokasos meretu mikrokapcsolok vannak benne, hanem valami 6x6 mm-es baromi kemeny+hangos nyomogombok, amik helyett puhabbat+halkabbat meg veletlenul sem lehet talalni az elekronikai boltokban.
Azokhoz kepest meg az L/R egerekben alkalmazott kinai Omron D2FC-F vagy a gagyibajt/roccat/revoltec/tobbiferdeszemumatricazogyar fele kinai Omron D2F-J01F is kesz feludules.
*: Perf MX a Revohoz kepest kapott a jobb oldalara plusz pupot, azt mar nem lehet igy fogni.
[ Szerkesztve ]
-
kovaccss
tag
Egyetértek. Az egyik helyen 4XL-es ing a jó, a másik helyen 7XL-est vettem, és kicsit kisebb, mint a 4XL-es. Össze-vissza számoznak. Az a furcsa helyzet állt elő, hogy egyre kövérebbek az emberek, és egyre kevesebb nagy méretű ruhát lehet kapni. Rendes boltokban nem lehet 2-3XL feletti inget találni. 2-3 boltban van ennél nagyobb, persze 7-10e-ért. A turkálókra szorulok már, de lehetetlen XL-nél nagyobb inget kapni, pedig kéne. Se rendes boltban, se turkálóban nincs megfelelő ruha, készíttetni még drágább lenne, mint a rendes boltban.
A cipők egyre keskenyebbek, össze-vissza számozottak, a széles lábúakra senki nem gondol, lehetetlen extra széleset kapni. Évek óta nem tudtam cipőt venni. Az utolsó pár cipőmet javítgatom régóta, mert nem tehetek mást. Készíttetni se lehetne megfelelőt.[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Sci
őstag
Ahogy gondolod. A minap vettem egy relative drága bakancsot a neten, fél áron. Nem lett jó, visszavittem az üzletükbe -mert nem volt kedvem visszapostázni-, kicseréltem egy kisebbre és kész. Semmi extra költséggel nem járt.
Ha elmegyek az üzletbe megvenni, helyből plusz x*10000.
Vagy, hogy egy kommersz helyet is említsek, a Deichmann. Mindent a neten rendelek tőlük, mert nagyon kedvező akcióik vannak. Múltkor volt olyan, hogy ha veszel kettőt, az olcsóbbat fél áron kapod. Vettem sportcipőket (szintén drága, de akciós), és az egyik nem volt kényelmes. Visszavittem, visszaadták az árát, kész. Nem kérték a másik árának felét vagy ilyesmi. Ezt is ugyanúgy feladhattam volna postán, csak a bolt közelebb volt mint az.
Vagy vettem a H&M-ből szövetkabátot (féláron), nem tetszett, ment vissza. Ezért fizettem, ezerötszáz forintot. Ha elmegyek a boltba, akkor számolom a kiesett keresetet/szabadidőt, illetve a plusz harmincezret amibe került volna a kabát. Inkább nem.
Részemről OFF vége, de ha az egér keretét X ezer forintban lövi be valaki, akkor a topiclakók olyanokat fognak ajánlani ami elérhető X ezer forintért. Ha ez a sarki sufnituning-GSM-számtechboltban 1.5X, azzal nem tudnak mit kezdeni.
Most azzal jönni, hogy valakinek szűkebb anyagi lehetőségeik vannak... Akkor gondold át a keretet, vagy ne akarj helyben venni mindenáron. Az első (és egyik kedvenc) egeremet Koreából vettem ötezer forintért, abban az árban csak kínai gagyit kapsz itthon.
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html
-
-
Gaben92
őstag
Attól, hogy az ajánlott egerek 90%-a kicsi a te kezedhez nem az egerek kicsik, hanem a te kezed nagy. Mondom ezt úgy, hogy a G602-t (ami még a Rival 600-nál is nagyobb kb minden irányban) épphogy palm-ra tudom fogni. Ettől még nem ők ajánlgatnak "pöcökegereket" csak nekem nagy a kezem, emiatt az ajánlott egerek 90%-a nálam is kiesik.
De pont emiatt gyártanak különböző méretű egereket, mert attól, hogy nekem a G602 a legkényelmesebb egerem ami valaha volt (mert hiába nehéz rohadt kényelmes) más falra tudna mászni attól, hogy mekkora böszme állat és milyen nehéz.
Kinek a papné, kinek a papné lánya.
[ Szerkesztve ]
If it ain't a Rotor, it ain't a motor.
-
Nem is ajánlottam. A forrásanyag persze az egekig magasztalta - de a két pehelysúlyút azért megcibálnám, mielőtt teljesen leírom őket. Most már legalább száműzték azt az alja Philips TwinEye szenzor(oka)t, ami(k) eddig volt(ak).
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DUNE médialejátszók topicja
- Politika
- Kupon kunyeráló
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Építő/felújító topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- További aktív témák...
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
- Asus ZenBook Flip 13-UX36EA, I7-1165G7, 16GB DDR4, 256GB NVME, 1ÉV GARI, ÁFÁS SZÁMLA
- Csere-Beszámítás! Black&White Gamer PC! R5 5600X / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470P - i7-HQ I 32GB I 512SSD I 14" 2K I Nvidia I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest