Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
belovary
senior tag
Sziasztok!
Tegnap írtam, de nem igazán jött még válasz. Nem türelmetlenkedem, csak szeretném tudni,
hogy jó helyre tettem fel a kérdést, vagy esetleg máshol próbálkozzam?Köszi!
-
belovary
senior tag
Sziasztok!
A segítségeteket és véleményeteket szeretném kérni!
Szeretnék vásárolni egy kamerát, amolyan "mindenféle" használatra.
Igaz, egyenlőre még hobbi szinten (szerintem marad is) készítek felvételeket, vágom,szerkesztem, ilyesmi.
Bátyám operatőr, de meguntam, hogy ha valamit szeretnék vele megcsináltatni minimum egy fél év...Szóval egy olyan gépezet kéne, amely használható sima házi videózáshoz is, de nem ijed meg ha egy kis snowboardozás közben használnám. A vízállóság is jól jönne, éppen babaúszásra jár a kisbabánk, de nem csak ezért...
Néztem a Panasonic WA30-at és a Sony HDR GW66E masinákat, de nagyon tesztet nem találok róluk.
Igaz, extrémebb környezetben jobban el tudom képzelni a Drift-et, meg a GoPro-t, de ezekkel mondjuk egy nyaraláson már nem érezném annyira jól magam...Várom hozzászólásotokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi haladó szinten
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest