Hirdetés
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomix24
addikt
válasz
maxika2004 #9232 üzenetére
Én csak kíváncsi vagyok , lehet tényleg lecserélték a gagyi sztereónak sem mindig mondható mikrofonokat, a szoftveres játék kézremegés gátlót, a súlyát is harmadára csökkenthették, illetve az objektívek mérete is ötödére eshetett, az mellett hogy értelmes zoom tartomány is megmaradt. Csak lehet én nem vettem észre ezt a fajta technikai ugrást. Ráadásként ha jól rémlik limitált a felvételi idő, megszakítja a filmet a gép magától ~30 percenként, különben a vámokon sem jutott volna át az EU-ba, mert az már kézi kamera kategória, és emelt áras vámot kell fizetni.
És lehet a célszemélyek sem pózolnak mozdulatlan, egy fél méteres Objektíves fényképező láttán, hanem film felvételre asszociálnak már és csak teszik a dolgukat tovább.Nagyon más vizeken eveztem mostanság, biztos óriási a változás...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060 (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest