Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: frenda dsttöytoi
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
Új hozzászólás Aktív témák
-
wasabi11
csendes tag
Szóval: vettem egy Sony merevlemezes asztali dvd írót. Ezzel átmásolom dvd lemezre az eddigi összes VHS kazettámat. Eladtam a Sony D8 kamerámat, hogy vegyek egy kisebbet. Na most vagy veszek egy mini dv-t vagy egy SD kártyás darabot. Utóbbit azért szeretnék, mert valóban csepp (elfér azsebben) és hát haladni akarok a korral. Mini DV-t pedig azért szeretnék, mert állítólag még mindig az csinálja a legjobb minőséget. Na ezért vacilálok már egy hete. Többek közt kinéztem egy Canon MD 216-t, és egy Sony hcd 51 mini dv-ket. Mindkettő 40 ezer forint. (többet nem akarok értük adni) De nagyon tetszik és komoly kinézete vanb a Canon FS 100-nak, amit csak akkor vennék meg, ha biztosra tudom, hogy minőségbe ugyanolyat kapok, mint a mini dv. Remélem érthető volt. Ne haragudj, hogy untatlak, de nem nagyon szólnak hozzá mások.Szóval szerinted mi legyen?Neked egyébként milyen kamerád van?
Új hozzászólás Aktív témák
- DZOfilm Pictor Zoom 20-55 & 50-125 T2.8 cine lencse
- GOPRO Hero 11 BLACK Creator Edition akciókamera csomag +tartozékok
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- Sony A7III + 28-70mm FE 3.5-5.6 Zoom objektív
- Nikon F rendszer Nikon D750 Sigma ART 24-105 F4 Nikon F 28-300 Nikon 50mm AF-D
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest