- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chappy
tag
Köszi mindkettőtöknek a választ!
Az objektívcserét szerintem ki fogom bírni. Viszont konkrét tippeket esetleg tudnátok adni? Tudom, archívum, de az oly pen lp-5-ön kívül msát nem találtam, ezt meg minden teszt rosszabnakk hozza ki. A vakura közben rájöttem, egyáltalán nem fontos, legfeljebb ha kell veszek egy felcsatolhatót, arra a néhány fotóra meg felrakom. Viszont a szükséges kategória akkor tovább is a milc. Egyébként a tesztekben azt nem értem, hogy valahol az oly képét 40%-kal jobbra ítélik, valahol meg ugyanolyanra. Tudom ez szubjektív, de néztem sötét képeket mindkét gépről, szépek, viszont félhomályos egyéb helyről nem nagoyn találtam. Objektívből kezdetnek egy oly-hoz milyet érdemes venni? -
Studi
veterán
Szolgáltatásaiban nagyon fullos, jó fogású gép. A hozzá adott kitobi is jó minőségű, kitobihoz képest szép a képe. Minden úri huncutságot tud, kényelmes, könnyen kezelhető, nagyszerű menürendszerrel. A készített képei igencsak eyecandy hatásúak, de ha a részletekbe menően jó képeket szeretnél belőle előcsalogatni, akkor számíts rá, hogy a RAW állományokat kell hosszabban gyúrnod.
Rendszerként egyelőre még nem túl stabil viszont a rendszer. Ha szeretnéd rövid időn belül bővíteni a rendszert majd, akkor nézz utána, hogy milyen objektíveket milyen áron lehet kapni hozzá, és azok megfelelnek-e az igényeidnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fotós kérdések órája
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest