- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
yle_greg
aktív tag
Kislányod hány éves? Azért kérdezem, mert az én 8 éves lányom nem mehet a GX9 közelébe, egy leejtés sok százezerbe fájhat. Ha hasonló korú, akkor megfontolandó egy strapa gép, mint a párral feljebb írt TG-5.
Ha a "kis" lányod már 15+. vagy mittudomén, akkor persze már rá lehet bízni rendes gépet, ez esetben én mint MFT Panás azon a véleményen vagyok, hogy MFT és FF között átlag fotós nem fog minőségromlást tapasztalni a szenzor méret különbség miatt, főleg, mert nem jobb-rosszabb a két szenzor, hanem egyszerűen csak más. FF obin könnyebb penge DoF -ot csinálni, de egy relatív olcsó MFT 25/f0.95 -ös obi is képes olyan vékony DoF -ra, hogy az már használhatatlan a gyakorlatban. (Tudod, az orra éles, de a füle már mosott portré.) Fénygyűjtésben meg mivel négyszer akkor területet kell levilágítani, nincs előnye a FF szenzornak, elvileg zajban (és talán dinamikában?) jobb a FF, de a zajt bármelyik AI feldolgozó úgy kiszedi, mint a csuda, dinamika pedig ha jól értem, a mérési hiba határán van, stúdióban, mérőpadon előjöhet, de az átlag fotós "lekapom a gyereket, őzet, házat, autót" kategóriás képén nem fog előjönni. Legalábbis szerintem, de majd itt jól kijavítanak, ha tévedek. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Elite: Dangerous
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Funkcionalitásra kihegyezett, USB4-es SSD ház a TerraMaster fémjelzésével
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mini-ITX
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Gear S3 - második kör
- További aktív témák...
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400