- Gurulunk, WAZE?!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ég veled, KEndre! :(
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pahli
tag
válasz nyunyu #50622 üzenetére
1.Mekkora összeget szánsz rá? 60-70kFt. Évek óta nem írok tollal, csak bill. szóval csak ''jó'' legyen
2.Használt szóba jöhet? nem
3.Milyen billentyűzetet használsz most? / Miért cseréled le? Razer BlackWidow X Tournament Edition Chroma/szar a szoftver\synapse nem minden esetben működik megfelelően és ha gépelésre lenne kényelmesebb billentyűzet, nem bánnám.
4.Mire használnád a billentyűzetet? főleg gépelésre, játék: RTS,FPS, moba
5.Milyen típusú billentyűzetet keresel? mechanikus
6.Van konkrét modell ami tetszik? -
7.Milyen kiosztást szeretnél? talán az ansi, olyan kéne mint a mostani, enter egy sornyi magasság, fölötte, \, jobb oldali alt mellett jobbra fn
8.Milyen méretű billentyűzetet szeretnél? nem kell numpad,
9. Extrák: Fő egerem logitech-es, gondolom nem lenne baj, ha a bill. is az lenne *a szoftver miatt. Világítás 3 éve még menő volt ez a búcsús\karácsonyfás, most már nem érdekel. Ha esetleg van benne ne legyen a billentyű gombok között ''bleeding'' szóval csak maga a karakter világítson, de nem releváns mivel a microsoft keyboard layout creatorral szoktam saját kiosztást létrehozni így egyik gomb sem ott van mint amit használok, nem szoktam lenézni a billre. az fn azért kell mert már megszoktam a helyét és mivel játékoknál yghu-t használok wasd helyett, könnyen tudok profilt váltani. Csak legyen hang alapú visszajelzés ha lenyomom a gombot és az elég jó hogy kicsit le tudom nyomni anélkül, hogy aktiválódna.@gaben22 azért kértem kifejezetten @nyunyu segítségét mert egy régiebbi g513-as cikknél is hozzászólt, természetesen köszönök minden segítséget 😊
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- 3D nyomtatás
- Gurulunk, WAZE?!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MIUI / HyperOS topik
- Asztali konzolt tervezne a Valve?
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- ASUS Zenbook A14: Ez így szinte tökéletes
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok