Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Torzs18: Philips series 800 kávéfőző örlő
- kilepoblog: Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iRiver: Keresem river nevű felhasználót fórumról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbius
veterán
válasz
Speedy007 #99602 üzenetére
Valószínűleg az áll a háttérben, hogy ők egyedi variánst gyártattak ezekből (az ISO-HU kupakok) és a gyártótól eleve az általuk is kínált kapcsolókkal szerelve rendelték. Különben még drágább lenne.
Szerk: Nem tudok a kapcsolókkal kapcsolatos kérdésedre válaszolni, nekem a sem a clicky, sem a taktilis kapcsolók nem váltak be. Az enyhén taktilis silent tactile yellow (nem a cream) kb. öt percet töltött a billentyűzetben mielőtt kiszedtem (csak még nem hirdettem meg őket)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Konteó topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Nők, nőügyek (18+)
- Haditechnika, harcászat
- Óra topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest