Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • freelanced

    addikt

    válasz dqdb #63248 üzenetére

    Köszönöm a választ!

    Akkor nagyrészt ezek az opciók, legalábbis itthonról:

    Microsoft Sculpt Ergonomic
    MICROSOFT Ergonomic Desktop
    Logitech Ergo K860 Wireless Split Keyboard

    Talán nem hagytam ki semmit, ahogy írtad is a választék nem túl bő.

    Ezekkel van valakinek tapasztalat, esetleg forma, kialakítás alapján meg tudja mondani melyiket lehet érdemes választani? Árban nagy különbség nincs a kettő között.

    ollie

    Köszönöm a választ. Akkor ezek szerint a legjobb az lenne ha levehető lenne a csuklótámasz. Őszintén eddig nem volt bajom vele, de most valahogy elkezdett zavaró lenni. Ahogy most nézegetem ki sem használom mert általában nincs rajta a kezem hanem "lebeg" kb csak akkor pihen amikor épp nem írok, legalábbis a bal, a jobb pihen, az valahogy nem áll el tőle, ennek mondjuk nem tudom mi az oka. Sajnos akkor ehhez nem is tudok hozzátenni most másik csuklótámaszt, szóval ez így nem lesz jó. Valamit nézek. A Glorious csuklótámaszait próbálta valaki? Arról is jókat olvastam anno, mondjuk akkor még nem emiatt kerestem.

    copass
    Köszi, igazatok lehet, bár akkor nem értem miért pakolták rá, fixen, mondjuk azt tudjuk hogy ebben az iparban a fele dolog inkább a jobb eladhatóság miatt van, ha hasznos ha nem, a fele ember úgy sem tudja, hogy milyen kéne, hogy legyen, no meg én sem tudtam nagyon.

    magyarc

    Köszönöm neked is a választ, megnézem az ajánlott darabokat. Te milyen billentyűzethez használod jelenleg ha érdeklődhetek?

    Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés