- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rendo84
senior tag
Amerikai licitálós oldalakkal van esetleg valakinek tapasztalata melyik megbízhatóbb? Kb azt lehet kapni, ami a képeken is szerepel? Amcsi autó érdekelne (enyhén törött jellegű), de lehet normál állapotú is.
-
Rendo84
senior tag
Ha az amerikai ebay-en nézek ki egy autót és megtetszik, szeretném megvenni, annak mi a pontos menete és kb milyen költségekkel kell számolnom? Vannak autókereskedők akiknek 100% pozitív visszajelzésük van, ami nem rossz arány, tekintve hogy ebben a szegmensben mennyi a lutri vétel. Láttam olyan amcsi kereskedőt is akinek kb 80-85%-os csak az értékelése.
Másik kérdés, látatlanban rizikós megvenni nyilván, de milyen szabály vonatkozik arra az esetre, ha nem a leírásnak megfelelő állapotút kapok kézhez, mit tudok tenni ez ügyben? -
Rendo84
senior tag
Köszönöm a segítséget mindenkinek!
-
Rendo84
senior tag
válasz
molnarpeter #189015 üzenetére
Főleg Camaro, Mustang, Charger az elsődleges célpontok.
Egy picit az amcsi- eu közti szabvány különbségektől is tartok. Nem tudom mennyire kell az autót "eusítani" ez esetben? -
Rendo84
senior tag
Sziasztok!
Viszonylag még fiatal, de jó állapotú használt amerikai típusú autót szeretnék vásárolni, de úgy gondolom mire Magyarországra behozzák, szép kis haszonnal szeretne mindenki túl adni rajta. Ezért gondoltam külföldről (európából) kellene behozni, de kinek mik a tapasztalatai, melyik országba lenne érdemes elmenni ahol van is választék, olcsón (magyarországi árakhoz képest) és jót lehet kifogni? Esetlegesen olyan személyt/céget felfogadni, aki Amerikából behoz nekem olyan modellt, amire szükségem lenne, ez mennyire járható út?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xbox Series X|S
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- LEGO klub
- Milyen egeret válasszak?
- Windows 11
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest