Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rendo84
senior tag
Sziasztok!
Viszonylag még fiatal, de jó állapotú használt amerikai típusú autót szeretnék vásárolni, de úgy gondolom mire Magyarországra behozzák, szép kis haszonnal szeretne mindenki túl adni rajta. Ezért gondoltam külföldről (európából) kellene behozni, de kinek mik a tapasztalatai, melyik országba lenne érdemes elmenni ahol van is választék, olcsón (magyarországi árakhoz képest) és jót lehet kifogni? Esetlegesen olyan személyt/céget felfogadni, aki Amerikából behoz nekem olyan modellt, amire szükségem lenne, ez mennyire járható út?
[ Szerkesztve ]
-
Rendo84
senior tag
válasz molnarpeter #189015 üzenetére
Főleg Camaro, Mustang, Charger az elsődleges célpontok.
Egy picit az amcsi- eu közti szabvány különbségektől is tartok. Nem tudom mennyire kell az autót "eusítani" ez esetben?[ Szerkesztve ]
-
Rendo84
senior tag
Köszönöm a segítséget mindenkinek!
-
Rendo84
senior tag
Ha az amerikai ebay-en nézek ki egy autót és megtetszik, szeretném megvenni, annak mi a pontos menete és kb milyen költségekkel kell számolnom? Vannak autókereskedők akiknek 100% pozitív visszajelzésük van, ami nem rossz arány, tekintve hogy ebben a szegmensben mennyi a lutri vétel. Láttam olyan amcsi kereskedőt is akinek kb 80-85%-os csak az értékelése.
Másik kérdés, látatlanban rizikós megvenni nyilván, de milyen szabály vonatkozik arra az esetre, ha nem a leírásnak megfelelő állapotút kapok kézhez, mit tudok tenni ez ügyben? -
Rendo84
senior tag
Amerikai licitálós oldalakkal van esetleg valakinek tapasztalata melyik megbízhatóbb? Kb azt lehet kapni, ami a képeken is szerepel? Amcsi autó érdekelne (enyhén törött jellegű), de lehet normál állapotú is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest