Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gaborbol

őstag

válasz BurgBurg #187424 üzenetére

Mar leirtam parszor.

Vagy 2006 vagy 2007-es az auto, 257.00- Km ig csak markaszervizben jart. Eredeti aksi volt benne es kb 290k Km ig nem volt vele gond, aztan decemberben beteg lettem pont karacsony elott, nem ment a kocsi picit tobb mint egy hetig, kovetkezo inditas, aksi elhalt.

Szerviz, valoszinu ez volt az utolso szog a koporsoban az aksiban, nem szereti a nem hasznalatot talan meg birta volna tovabb, ha ment volna napi szinten.

Felujitott aksi pakk 18 honap vagy 24 honap garral, kb 9 honapig jo is volt, az megint jott az aksi hiba.

Viszza megint, mondtak, hogy a hybrid egyik resze nem termel vissza cserelni kene, csak $300 dollar, mutattak a hibakodot a gepen a muhelybe, SMS-be is elkuldtek meg a google linkeket.

Okes, csere es aksi csere megint jo volt par honapig aztan februar vegen ismet lehalt. Visszavittem megint hibakod olvasas.. 3 cella ismet cseres.

Kapott egy felujitott aksipakkott, aztan mult heten megint megy fel a fogyazsztas, latom a ossze vissza mutaja a toltottseget.

Lehet, hogy a covid 19 is besegitett, marcius elseje ota itthonrol dolgozom, de elvittem par korre, hagytam hogy toltse magat... ez van.

Ha taxi lenne biztos jobban birna, mert ott to idealis a minden napos maszkera.

Van egy masik gondom is, neha elmegy a teljes muszerfal ez kb ugyan olyan mint a "csak 2 cellat kell cserelni!" Szinten tipus hiba.

Csak egy kondi szarad ki az instrument clusterbe ( muszerfal kijelzo) ,de mire szetszeded, meg megcsinalod, mar ez onmagaban gazdasagi totalkar itt.

Mondom ITT USA ahol a legolcsobb oradij 80-100 dollartol indul, tehat nalatok biztos van ember aki ezt is megcsinalja ertelmes aron.
    14 eves auto, nem varok mar tole csodat, megy a bontoba aztan nem szivja meg vele senki aki esetleg meg megvenne.

Ez van az anyos kocsijaba es nagyon jo, gyerekek nagyon szeretik.

[link]

Ez az uj verzio 2020-bol:

[link]

0-10 eves korig varialhato az uleslap csak 43 centi szeles, repulore lehet vinni, nagyon korrekt.

[ Szerkesztve ]

• CactuS

Arcképgyáros

válasz BurgBurg #187424 üzenetére

Pedig nem kell, nekem is volt anno modul cserélve - darabja talán 8k volt, egyet kellett cserelni, de biztonsági okokból inkább 3 lett belőle - utána még 2 évig hiba nélkül ment, utána eladtam. Néha akkupakk cserének hívják, de azt kb. csak a Toyota csinálja egyben.

[ Szerkesztve ]

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés