- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Aktív témák
-
gaborbol
őstag
válasz
Zozzant #39188 üzenetére
Konkretan amirol szo volt, abban szerintem pont nincs.
En az automatakban 60k kilometerenkent cserelem a szurot meg a z olajat, de van aki 50k km-et javasol. Annyit nekem meger a nyugalom. A gyartok "ellettartam" hozzaallasaban meg egyszeruen nem hiszek, mas akkor ha egy uj autot 150k kilometerre terveznek.
Van nekem egy 10 eves dodge grand caravan sport 3.3L V6 automata verdam, en vagyok a masodik tulaj most van benne 520.000 kilometer.
Bontatlan eredeti motor+valto, nem eszik olajat, nem fustol,nem kopog, nem zorog, es ugy valt ahogy kell. Biztos makom is van, de az elozo gazda ugy csinalt rajta mindent ahogy a nagykonyvben meg van irva.Inkabb veszek valamit amirol tudom,hogy mennyi van benne, milyen gazdaja volt, mint amibe esetleg van fele ennyi kilometer, viszont le se szartak, de legalabb a kilometerorat visszatekertek benne valami jol hangzo szamra.
Aktív témák
- Hisense LCD és LED TV-k
- One mobilszolgáltatások
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- OLED TV topic
- Gitáros topic
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!